Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pielęgniarki głodują, a PO ma ich w d... |
Kolejny post, w którym ktoś zadaje pytanie, aby jego koledzy mogli niby przypadkiem na nie odpowiedzieć reklamując firmę / lokal / stronę. Te forum motoryzacyjne regionu północno - wschodniego to miejsce spotkań kilku typków, którzy nie potrafili dogadać się w łomżyńskim klubie ACL. W spadku dostali gotowe forum, zmienili nazwę i próbują się reklamować jako wielkie forum tego regionu. Do oryginalnego, pierwszego forum można dostać się ze strony: www.aclomza.com, zakładka "forum".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pielęgniarki głodują, a PO ma ich w d... |
A tak właśnie zastanawiałem się co się stało, bo przechodząc koło tego piwnicznego "lokalu" tak śmierdzi szambem, że aż nochal wykręca. Współczuję ludziom, którzy tam przesiadują. von chrupka
|
|
Co się dzieje z Burmistrzem Nowogrodu, czy mu nie zależy na powstaniu jedynej atrakcji dla młodzieży???
|
|
Tak. Test wiedzy od razu i taki większy, język polski, matematyka i do wyboru fizyka lub chemia. Ale to prostsze niż zdawanie do szkoły średniej, jak wiesz co to dysocjacja, elektroliza, znasz prawa de Morgana i nei robisz byków ortograficznych to zdasz. Pozdro ;) Riposta
|
|
Najlepiej to chyba zadzwoń do niego :) Tak tylko zartobliwie, oczywiscie (i jak zwykle - no nie?). Pozdrowionka dla byłego 'stałego' bywalca tego forum! wychu Btw - mam nadzieję, że ten telefon jeszcze sie odnajdzie. ![]() caractère allemand
|
|
klub piłkarski cioto
|
|
he ciota wola na innych ciota... dziwne
|
|
Burmistrz Nowogrodu żebrze na głos nowogrodzki, a nie na klub piłkarski.W klubie piłkarskim się gra w piłkę, a w głosie się łże. Możecie sobie odpowiedzieć co jest bardziej korzystne dla burmistrza.
|
|
na stronie netti sprawdzałem to podobno nie ma mozliwosci technicznych ?
|
|
ojej biedne bebe lili hehehe strażacy jak jada na akcję niekoniecznie wiedzą czy w tej stodole nie ma ludzi poszkodowanych itd... wiedza że sie jara i trzeba pomagać.....
|
|
Brawo dla kobiety z naszego miasta: http://www.youtube.com/watch?v=porUWhPRAnk Mam nadzieje, że wygra :)
|
|
brawo piękna dziewczyna, ja tez mam nadzieję że wygra
|
|
krecik 68 do starszych gości nic nie mam . ale młodzi za kierownicą to prawdziwi królowie ulic:) jeżdżą jak mali Kubice na nic nie patrzą i tylko wyglądać jak te ich seicento czy w lepszym wypadku panda zgniecie się jak puszka po piwie. nie jest to regułą oczywiście ale większość przedstawicieli przed 30stką zapomina ,że póki co do najbliższej autostrady mamy 300 km:) (lub 200na Litwę:))
|
|
ogłoszenia które widzisz na forum należą do ciotek, wujków, babć, synków, dzici ciotek, sąsiadów ciotek itp. to winno Ci sprawę wyjaśnić ;P a swoją drogą czasem widać że admin cos próbuje robić. wyglada to jednak w ten sposób że ma gdzieś guzik "usuń temat" jednak nie zawsze ten guzik usuwa ten, który trzeba (albo pijany admin). Widziałem znikające ciekawe tematy, które w żaden sposób się nie kwalifikowały do usunięcia a jednak tak się stało.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |