czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pielęgniarki głodują, a PO ma ich w d...

Kolejny post, w którym ktoś zadaje pytanie, aby jego koledzy mogli niby przypadkiem na nie odpowiedzieć reklamując firmę / lokal / stronę.

Te forum motoryzacyjne regionu północno - wschodniego to miejsce spotkań kilku typków, którzy nie potrafili dogadać się w łomżyńskim klubie ACL. W spadku dostali gotowe forum, zmienili nazwę i próbują się reklamować jako wielkie forum tego regionu.

Do oryginalnego, pierwszego forum można dostać się ze strony: www.aclomza.com, zakładka "forum".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pielęgniarki głodują, a PO ma ich w d...

A tak właśnie zastanawiałem się co się stało, bo przechodząc koło tego piwnicznego "lokalu" tak śmierdzi szambem, że aż nochal wykręca.
Współczuję ludziom, którzy tam przesiadują.

von chrupka

Co się dzieje z Burmistrzem Nowogrodu, czy mu nie zależy na powstaniu jedynej atrakcji dla młodzieży???

Tak. Test wiedzy od razu i taki większy, język polski, matematyka i do wyboru fizyka lub chemia. Ale to prostsze niż zdawanie do szkoły średniej, jak wiesz co to dysocjacja, elektroliza, znasz prawa de Morgana i nei robisz byków ortograficznych to zdasz. Pozdro ;)

Riposta

Najlepiej to chyba zadzwoń do niego :)
Tak tylko zartobliwie, oczywiscie (i jak zwykle - no nie?).

Pozdrowionka dla byłego 'stałego' bywalca tego forum!

wychu

Btw - mam nadzieję, że ten telefon jeszcze sie odnajdzie.

caractère allemand

klub piłkarski cioto

he ciota wola na innych ciota... dziwne

Burmistrz Nowogrodu żebrze na głos nowogrodzki, a nie na klub piłkarski.W klubie piłkarskim się gra w piłkę, a w głosie się łże. Możecie sobie odpowiedzieć co jest bardziej korzystne dla burmistrza.

na stronie netti sprawdzałem to podobno nie ma mozliwosci technicznych ?

ojej biedne bebe lili hehehe strażacy jak jada na akcję niekoniecznie wiedzą czy w tej stodole nie ma ludzi poszkodowanych itd... wiedza że sie jara i trzeba pomagać.....

Brawo dla kobiety z naszego miasta:
http://www.youtube.com/watch?v=porUWhPRAnk
Mam nadzieje, że wygra :)

brawo piękna dziewczyna, ja tez mam nadzieję że wygra

krecik 68 do starszych gości nic nie mam . ale młodzi za kierownicą to prawdziwi królowie ulic:) jeżdżą jak mali Kubice na nic nie patrzą i tylko wyglądać jak te ich seicento czy w lepszym wypadku panda zgniecie się jak puszka po piwie. nie jest to regułą oczywiście ale większość przedstawicieli przed 30stką zapomina ,że póki co do najbliższej autostrady mamy 300 km:) (lub 200na Litwę:))

ogłoszenia które widzisz na forum należą do ciotek, wujków, babć, synków, dzici ciotek, sąsiadów ciotek itp. to winno Ci sprawę wyjaśnić ;P

a swoją drogą czasem widać że admin cos próbuje robić. wyglada to jednak w ten sposób że ma gdzieś guzik "usuń temat" jednak nie zawsze ten guzik usuwa ten, który trzeba (albo pijany admin). Widziałem znikające ciekawe tematy, które w żaden sposób się nie kwalifikowały do usunięcia a jednak tak się stało.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org