Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZOBACZ TO ! Z GŁUPOTĄ TRZEBA WALCZYĆ |
http://www.joemonster.org/filmy/4365/czy-marihuana-jest-robiona-z-konopii Bez komentarza ! Co o tym sądzicie ? Czy marichuana jest robiona z konopi ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZOBACZ TO ! Z GŁUPOTĄ TRZEBA WALCZYĆ |
konopie a konopie indyjskie (czy jakoś tak) to dwie rożne rzeczy
|
|
Taaaaa. Ja cuś słyszałem o Konopielce. Ale nie wiem czy indyjskiej. ADALL
|
|
Gdzie ta głupota, schowała się gdy oglądałem?
|
|
wycięli ten żenujący fragment który by świadczył o głupocie:)
|
|
a ja coś o konopnickiej slyszałam.
|
|
rejestracja-przez Ciebie mlodziez od przyszlego roku nie bedzie miala lektur wyzej wymieninej Pani. :) ...rzad uwaza (nie tylko u nas de facto) ze od 'marichuany' do mocniejszych srodkow jeden krok. skoro tak, proponuje wycofac piwo gdyz prowadzi do alkoholizmu i chlania spirytusu. Nalezy wycofac rowniez produkty tytoniowe i wszystkie srodki ktore pobudzaja organizm (kawa,red-bull,itp.). Dla wszystkich ktorzy szukaja nowych sil zaparaszamy do kosciola na calodobowe lezenie krzyzem! -Wszystko jest dla ludzi, tylko w odpowiedniej ilosci- pozdr.
|
|
Jak nie patrzeć alkohol to też narkotyk :-) Z tą małą różnicą, że z przyzwoleniem prawa... W Holandii mnóstwo osób paliło to zalegalizowali - nie jest dokońca zalegalizowana sprzedaż, tylko używanie. Jeżeli chce się sprzedawać to trzeba mieć stosowne pozwolenia - coś jak akcyza na alkohol. Holendrzy wyszli z założenia - jak chcesz to się truj sam... ale nie pomagaj się truć komuś... Nie jest to dokońca złe, aczkolwiek nie popieram...
|
|
A czy to wazne z czego jest robiona?Wazne ze to świnstwo!
|
|
Swinstwo... fakt od tego zdrowszym sie nie jest ale chodzi o wolny wybor czlowieka. Jezeli komus szkodzi to tylko sobie. Kazdy powinnien decydowac o sobie. A wielce nam panujacy?... "ala Z.Freud - cale zycie o sexie zadko uprawiajac go..." Nasluchali sie ciezkich historii roznych osob ze np THC jest bardziej szkodliwe od nikotyny, co prawdą nie jest. pozdr
|
|
skoro kazdy sam o sobie decyduje niech kazdy sam placi poźniej za swoją terapie i leczenie skutków swoich wyborów. dotyczy to zarówno placzy, alkoholików jak równiez narkomanów. ciekawe jak długo leczyliby sie tylko ze skladek zdrowotnych przez siebie zaplaconych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |