czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kalibabka - czy ma ktoś informacje na jego temat ?

Witam.

Jak w temacie. Czy ma ktoś może informacje na temat Kalibabki? Tego słynnego polskiego uwodziciela? Szukam wszędzie, ale nic specjalnego nie mogę o nim znaleźć. Tylko, że ma oficjalnie 28 dzieci. Kiedyś był w "rozmowach w toku", ale też niemogę znaleźć...

Jak ktoś ma jakiekolwiek informacje to będę wdzięczny - nawet te mało istotne mogą być pomocne :-)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kalibabka - czy ma ktoś informacje na jego temat ?

proste - wejdz na google (wersja polska ) wpisz kalibabka !!! POWODZENIA !!!!! zbalamucil ci kochana ????????????????

mario

Dobra giera:

http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673 dobra giera

Sprawdz TO

Coś jak tulipan ?? Heh Ciekawe czy oni żyją ...

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

KrzyzaK - ojca szukasz??

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

kulig Hehehehheheh dobre !!

lomzanin: Proste? A wpisywałeś w google kalibabka? I wogóle inne kombinacje uwodzicieli..kalibabek....podrywaczy...itd.... Gdyby to było takie proste to bym nie prosił na tym forum. Chyba, że Ty znalazłeś to bardzo proszę o linki. Ale nie o tych współczesnych "podrywaczy" mi chodzi tylko o Kalibabkę który to w czasach prl uwodził Kobiety.

luizfernandez: Coś właśnie jak Tulipan - ten film jest na podstawie "działalności" Kalibabki. A czy oni żyją? Pewnie, że żyją. Najprostrzy przykład "snajpera ze szczecina"... On jako najbardziej w tym okresie poszukiwany bandyta potrafił bardzo szybko uwodzić kobiety! Wiadomo, że jako poszukiwany nie mógł 300 kobiet uwieść, ale kilka tam ich było... Drugi przykład.. Tulipan, czy Kalibabka

kulig: nie... robimy ze znajomymi portret psychologiczny tego Pana. Staramy się jaknajlepiej poznać jego metody działania. Czy wiecie, że on wchodząć do pociągu przyglądał się jakiejś kobiecie tylko kilka minut...opracowywał "plan"...w ciągu najbliższych dwóch godzin "bajerował" kobietę....po kilku godz był w jej łóżku...

Z psychologicznego punktu widzenia: zaraz usłyszę 100 komentarzy w stylu:"co chcesz laski podrywać? to zajedź za****stą furą pod alibi, czy atom i same się znajdą w szybciej niż dwie godziny...."

Wiadomo, że to co on stosował w tamtych czasach na współczesne kobiety pewnie by nie podziałało(chociaż kto wie....), kiedyś samo posiadanie paszportu było dobrym bajerem....

lomzanin, wyluzuj.Masz lustro w domu?.Jesteś brzuchaty kurdupel i Kalibabką nie bedziesz.
A cygaro członka nie wydłuży.)))
A i dolar ma słabe notowania.)

Z gówna bata nie ukręcisz...

stefanek1 , cos cie chyba z rana walnelo - lub przypomniales sobie ze to moze byc twoj ojciec ??????????????

mario

Widzę nawet najprostrzy temat jest powodem, żeby się ktoś nie pokłucił ;-)

mój tato z nim siedział w więzieniu

jd

tatę też uwiódł?? buahahah

tak i ja jestem wynikiem tego związku - idiota

jd

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org