Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy 2007 Rok |
o o o __o__ |HappY| | New | \Year / \__/ __||__ •2oo7•:* Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, Świętowania Nowego Roku w dobrej formie, Życzy Stary Forumowicz :) Że mam jeszcze prawo głosu to pozdrawiam Ekipe 4LOMZA bo moge wiecie albo nie wiecie ale odwalają kawał dobrej roboty i mają dużo cierpliwość co do niektórych szczególnie nowych Pozdrawiam ich tez i ja Bawcie sie do Rana
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy 2007 Rok |
Czyli wracasz?? :> :D Thx za zyczenia ;-) ...
|
|
THX
|
|
do rana powiadasz... ja to spac ide :)
|
|
a ja jeszcze w 2006 roku :P Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2007 Roku dla Was ;)
|
|
Angel nie napisałem że wraca :P Florek no co Ty ?
|
|
Brawo jasiu pierwszy sylester na trzeswo :D Pozdro Pozdro Wszystkim Wesołyh świąt !! :* ![]()
|
|
Bartes Cos Ty Pił Wesołych Świąt ? Ps. o jakiego Jasia Ci chodzi ?
|
|
tak to. ja mam nowy rok dopiero za kilka godzin ;) ps. moze jasiu smietana?
|
|
juz po... happy new year :P
|
|
Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata.... A w Nowym Roku życzę Wam 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości.................:))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |