Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubione dokumenty !!!! |
Witam . Dnia 13 grudnia 2011 roku zgubiłem brązowe etui z dokumentami w Łomży . Znalazcę proszę o pilny kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 515365395 . Przewiduję nagrodę pieniężną dla tej osoby . PS . Dokumenty są już zablokowane ( zabezpieczone ) , lecz chcę uniknąć ich ponownego wyrabiania , tak więc jestem w stanie zapłacić ich równą wartość dla znalazcy .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubione dokumenty !!!! |
ja zawsze pilnuje takich rzeczy w kieszeniach. Ale nie ktorzy spece gubią nawet laptopy i zakupy na przystankach więc nie jest zle .
|
|
Zgubiłem niedawno prawo jazdy. Dowód mam, ale nie wiem czy w ogóle prawo jazdy trzeba gdzieś zgłaszać do zastrzeżenia, czy wystarczy zgłoszenie do urzędu?
|
|
niczego ci nie oddam, znalezione nie kradzione. Na drugi raz lepiej pilnuj swojej dupy essa
|
|
Sam urząd wyrabia nowe prawo jazdy, ale z punktu widzenia bezpieczeństwa dobrze dodatkowo zastrzec dane, bo na zgubione prawo jazdy ktoś teoretycznie też może spróbować wziąć kredyt czy podpisać umowę. W takich sytuacjach można skorzystać np. z serwisu https://zastrzegam.pl — tam się wprowadza dane do systemu, z którego korzystają banki i inne firmy finansowe. To zabezpiecza przed próbą wykorzystania dokumentów przez kogoś nieuczciwego. https://4lomza.pl
|
|
Nie można wziąć kredytu ani pożyczki na samo prawo jazdy. Prawo jazdy nie jest traktowane jako dokument tożsamości przez banki i inne instytucje finansowe. Do zaciągnięcia kredytu lub pożyczki wymagany jest dowód osobisty lub paszport.
|
|
Ja zawsze pilnuję takich rzeczy w kieszeniach. Ale niektórzy specjaliści potrafią zgubić nawet laptopy i zakupy gunspin na przystankach, więc nie jest aż tak źle.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |