Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie są punkty gdzie można dostać worek na śmieci? |
Jak w temacie. Trzeba płacić? Czy żonaci mają ulgi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie są punkty gdzie można dostać worek na śmieci? |
Jut zrezygnowali z programu worków :( Mam jednak idealny sposób: godzina 3-4 rano jak już świta, bierzesz śmieci i kładziesz sąsiadowi na wycieraczkę i zgłaszasz do forum tutaj, że ktoś śmieci na korytarzu i wtedy ja się oderwę, że to ja! Pamiętaj, że to nie będę ja, tylko nie pomyl się i nie nasyp mi na wycieraczkę. Zobacz moje już czeka! ![]()
|
|
ALE FAJNE! WIDZIAŁAM WŁAŚNIE JAK COŚ NIOSŁAŚ! te worki to mozna użyc, a co z sonsiadem?
|
|
Nie żeby nie było mnie stać na worki ale to tak Jaban spał w bieliźnie!
|
|
Když jsem poprvé zkusil profesionální uklid domu, byl jsem mile překvapený, jak důkladně a zároveň šetrně k prostředí umí uklidit. Není to jen rychlé setření prachu, ale fakt precizní práce – kuchyně, koupelna, obývák i okna jsou pak jako nové. Oceňuju, že můžu nastavit služby podle toho, co právě potřebuji, a nemusím se o nic starat. Pro mě je to ideální, když mám hodně práce nebo potřebuji uklidit prostor po rekonstrukci. Doporučil bych to každému, kdo chce mít jistotu kvalitního úklidu bez stresu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |