sobota, 05 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podsmujemy Nawrockiego - KŁAMSTWA i obiecanki wyborcze ....

\"Szlachetny\" czyn Nawrockiego - DOPIERO PO UJAWNIENIU AFERY - jak oszukał seniora

... dlaczego TERAZ a nie wcześniej przed kampanią wyborczą Nawrocki,
deklaruje przekazanie mieszkania na rzecz organizacji charytatywnej ?
-----------------

Nawrocki pożycza Jerzemu Ż. kwotę 12 tys. zł na 20 procent rocznie.
12 tys. zł na 20 procent rocznie
to JEST 2 400zł. NA ROK ! z SAMEGO PROCENTU !

Wiadomo dziadek dostawał ok. 600zł miesięcznie z opieki społeczneBYŁBY REALNIE SPŁACIĆ TAKĄ POŻYCZKĘ ?
Familia Nawrockich zawsze coś tam kojarzona z przestępcami , takiego chcecie prezydenta ?Familia Nawrockich zawsze coś tam kojarzona z przestępcami , takiego chcecie prezydenta ?alfonsio tego nie uwzględnił ?
wg umowy :
p. Jerzy nie spłaca -12 tysi. - po niecałych 5ciu lat karolek - już swoje prawnie odzyskał - TYLKO z %tów + ma dalej i TE 12 tysi już pożyczone - od których, TEŻ mogą dalej rosnąć %

---------------

Familia Nawrockich zawsze coś tam kojarzona z przestępcami , takiego chcecie prezydenta ?

Olgierd L., pseudonim Olo;
Grzegorz H., pseudonim Śledziu;
Patryk Masiak, pseudonim Wielki Bu;
Jarosław M. (dawniej S.), pseudonim Masa.

no i Nikodem Skotarczak, pseudonim Nikoś;

... lepszego towarzystwa już sobie nie umiał wybrać ?
------------------

teraz syn Daniel Nawrocki -

przeprowadził wywiad z przestępcą, ukazując go jedynie w pozytywnym świetle i nie wspomniał, za co Paweł B. został skazany.

------------------

No to ile mieszkań ma Batyr ?

Karol Nawrocki, kandydat na prezydenta, powiedział w debacie, że solidaryzuje się z Polakami, którzy mają jedno mieszkanie, ponieważ sam ma tylko jedno:)))

- prawda jest taka : ma 2 + 50% działu w trzecim mieszkaniu.

-------------------

Nawrocki się zobowiązał, że zaopiekuje się panem Jerzym za życia, a nawet kiedy ten „będzie już w niebie\"

... sam mu teraz nie pomaga, go nie utrzymuje ! p.Jerzy jest na utrzymaniub DPS

-----------------

Ukradnę portfel - oddam dokumenty a kasę zatrzymam dla siebie - będę bohaterem, jak Nawrocki ?

Jeśli ukradnę rower i nie mam do niego siodełka , a potem oddam go na cele charytatywne to jestem bohaterem czy złodziejem?
-----------------

Nawrocki wyjdzie na kampanii jak Zabłocki na mydle. Mógł nie kłamać
\\\"obywatelski kandydat \\\" a jednak to kaczyński go namaścił ,
po co się ośmieszał popierając Batyra - by ten później popierał Nawrockiego ?
po co kłamał wypierając się kontaktów towarzyskich z gangsterami ?
po co kłamał na temat pobytów w apartamentach Muzeum II Wojny Światowej ?
po co kłamał : \\\" Mówię w imieniu Polek i Polaków, zwykłych, takich jak ja, którzy mają jedno mieszkanie\\\" .
po co dalej kłamie i kręci w sprawie wyłudzenia mieszkania od starego alkoholika , który notabene nie był świadomy co podPiSuje?

Jako pracownik IPN i dyrektor Muzeum II Wojny Światowej Nawrocki nie przeciwstawiał się obecności na organizowanych przez siebie imprezach patriotycznych bandziorów z gangów motocyklowych i jawnych, wytatuowanych w swastyki neonazistów. Pozwalał im nagrywać filmy na Westerplatte, godził się, żeby powstawały tam teledyski zespołu, którego członków zatrzymywała za propagowanie nazizmu ABW

Wierzbicki, szefowa sztabu wyborczego pytana o to, czy Karol Nawrocki, w czasie, gdy pełnił funkcję dyrektora Muzeum II Wojny Światowej, wydał zgodę na nakręcenie na podlegającym muzeum Westerplatte zdjęć do teledysku neonazistowskiego zespołu Obłęd, odpisała, że w czasie, gdy taka zgoda była wydawana, Nawrocki nie pełnił tej funkcji.

KŁAMSTWO !
zdjęcia do teledysku kręcone były 13 września 2019 r. Karol Nawrocki funkcję dyrektora muzeum objął od 6 kwietnia 2017 r. i sprawował ją do 1 czerwca 2021 r.
-------------------

Moherowe berety i leśne dziadki- chętnie zapłacę za wasz czynsz , jak mi przePiS ujecie swoje mieszkania.
... warunek :
wydziedziczy cię Nawrot notarialnie i twoją rodzinę,

najlepiej jakbyś był alkoholikiem czy niepełnosprawny umysłowo.
schorowany dziad po 75+

... spełniasz te warunki ;

przekaż mi swoje mieszkanie,

zapłacę za ciebie za miesięczny czynsz i media

dam i na lekarstwa,

ot, czasem na święta dorzucę paczkę żywnościową

----------------------
Czekamy na wywiad z p. Jerzym- był świadomy, że przekazał mieszkanie Nawrockim ?
---------------------

Koniec kandydata PiS ! - KŁAMSTWO UJAWNIONE !

W piśmie podpisanym 10 sierpnia 2021 r., które ujawniła Interia, Nawrocki formalnie potwierdził swoją wolę zapewnienia Jerzemu Ż. mieszkania, wyżywienia, odzieży, a także opieki w chorobie.

HAHAHA

DOBROCZYŃSTA - tak się opiekował staruszkiem,
że PRZYMAJMNIEJ od lutego 2024r.

do MAJA 2025r.

nie wiedział co się dzieje z p.Jerzym ?

... zapewniał mu wtedy : michę, lekarstwa i opiekę ?
---------------------

\"Mówię w imieniu Polek i Polaków zwykłych takich jak ja, którzy mają jedno mieszkanie\" - bezczelne kłamstwo !
--------------------

\"Przyjdę i wykonam swoje obowiązki, nie widzę żadnego problemu\" - mówił Nawrocki u Rymanowskiego. Zmienił zdanie. NIE PRZYSZEDŁ ! NIE WYTŁUMACZYŁ SIĘ !
w programie Bogdana Rymanowskiego, gdzie tłumaczył się z afery mieszkaniowej (- Wiem, że nie mam sobie nic do zarzucenia - podkreślał Nawrocki, odnosząc się do sprawy w rozmowie z Bogdanem Rymanowskim), twierdził, że pojawi się na piątkowym posiedzeniu komisji:

Przyjdę i wykonam swoje obowiązki, nie widzę żadnego problemu - mówił Nawrocki u Rymanowskiego

-------------------

Prokuratura sprawdza czy Nawrocki nie oszukał notariusza ?
... a zapłacił podatek swego czasu,
w 2012r.
jak wyłudził mieszkanie od schorowanego , starszego alkoholika ?
--------------------

Batyr kombinuje ; a już ma dłuższy nosek jak Pinokio morawiecki :)

-------------------

Przestępcy, gangsterzy, sutenerzy popierają znajomego karolka :)
Olgierd L., pseudonim Olo;
Grzegorz H., pseudonim Śledziu;
Patryk Masiak, pseudonim Wielki Bu;
Jarosław M. (dawniej S.), pseudonim Masa.

no i Nikodem Skotarczak, pseudonim Nikoś;

... lepszego towarzystwa już sobie nie umiał wybrać ?
--------------------

Akt notarialny - KŁAMSTWO NAWROCKIEGO
https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=638069&t=638069
-------------------
CO SIĘ SKŁADA NA 120 000zł Nawrota ,przez niby 14naście lat ?

https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=638061&t=638061

-------------------

Akt notarialny z 2012r. tzw. umowa przedwstępna, nosi znamiona lichwiarskiej umowy przewłaszczania nieruchomości , byłego mieszkania komunalnego.
https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=638053&t=638053

obiektywny realista

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org