Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fox music & tuning |
witam, czy korzystał ktoś z usług tej firmy?Chciałbym wymienić seryjne audio, wybór sprzętu chyba jest dość spory , ale mnie interesuje jakość i fachowość montażu. Jeśli ktoś, coś montował u nich, proszę o podzielenie się opinią. Ich bin fur Berlin...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fox music & tuning |
Montowalem u nich glosniki. Polecam. ...
|
|
to najlepsza firma w Polsce, a II w Europie , więc nie ma co się zastanawiać
|
|
Byłem, robiłem, polecam. Rzadko spotyka się taki poziom profesjonalizmu, niestety.
|
|
Zenek jest ok,polecam.
|
|
Długo w tym siedzą i znają się na rzeczy.
|
|
Ja też kupiłem u nich radyjko i głośniki z montażem. Pełen profesjonalizm super zamontowane nic nie skrzypi i Dzem gra że hej, a na dodatek zapłaciłem mało. POLECAM
|
|
zdecydowanie polecam!
|
|
jedyna firma w Łomży same pozytywy tak trzymać :-)))
|
|
dzięki śliczne - słyszałem od znajomego,że są dobrymi fachowcami.. potwierdziło się, dobrze,że nie trzeba latać z tym po Warszawach lub innych miastach bo to unieruchomi zaraz auto na parę zbędnych dni, napewno się wybiorę, dziękuję forumowiczom za pomoc, pozdrawiam, Ich bin fur Berlin...
|
|
kolego uciekajacy_a : to najlepsza firma w Polsce, a II w Europie , więc nie ma co się zastanawiać Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Moze jakies dowody, fakty? Bo mnie to zaciekawilo:)
|
|
tyku bo dobrze robi i na dodatek ma sympatyczną żonę która potrafi doradzić przy zakupie nie wspominając już ze jest piękna i zadbana :-)))
|
|
Zbychu wie co dobre hehhehheheh
|
|
haha ................
|
|
do tyku http://superlomza.pl/Community/67107,Blog_Wpis,Lomza_ma_vice_mistrza_Polski_car_audio_i_II_vice_mistrza_Europy_w_kategorii_profesjonalista_Rozmowa_.html
|
|
Tego też szukałem pod względem muzycznym, poza tym https://toqueparacelular.com/toques-cavalo-relinchando/ to dość niesamowita i wpadająca w ucho muzyka.
|
|
<a href=\"https://dzpremiumapk.com/\">Deezer Premium APK</a> offers unlimited access to high-quality music streaming without ads, allowing users to enjoy their favorite tracks without interruption. With offline listening and unlimited skips, it enhances the user experience beyond the free version. This modified app unlocks premium features for free, providing a seamless and customizable music journey.
|
|
A propos aut, jeżeli jesteś z okolic Torunia sprawdź auto spa toruń. Czyszczenie, polerowanie i wiele więcej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |