Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet światłowodowy |
Cześć wszystkim.Od niedawna pomieszkuję w Łomży i szukam jakiegoś dobrego i w miarę cenowo internetu światłowodowego.Może być też z telewizją.Ktoś coś podpowie? Jakieś promocje? Dziękuję z góry za pomoc!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet światłowodowy |
Cześć! Jeśli chodzi o internet światłowodowy w Łomży to warto sprawdzić ofertę lokalnego dostawcy Introlan,mają całkiem dobre pakiety z telewizją na terenie łsm.Jeśli zależy Ci na promocjach,to najlepiej zajrzeć na ich stronę fb,internetową,ewentualnie zadzwonić albo odwiedzić siedzibę,często mają zniżki dla nowych klientów.Ja niedawno przedłużałem bo mam od lat i nic złego nie moge powiedzieć,dali fajną ofertę.
|
|
Od siebie mogę polecić introlan również,bo mam od lat i nie czuje potrzeby zmiany,skoro chodzi tyle lat bez problemów i cenowo w pakiecie z telewizją wychodzi spoko
|
|
Ale scam.
|
|
na terenie gminy Łomża polecam internet z firmy Avito . Gmina Łomża w większości okablowana światłowodem . Internet pracuje stabilnie o szerokiej ofercie pakietów. Osobiście polecam korzystam od ponad 12 lat. Sprawdź czy masz dostęp do światłowodu. Zeus ![]()
|
|
Mam paru dostawców do wyboru i właśnie się zastanawiam,podobno introlan od lat lokalnie działa i tylko na wybranym rejonie?
|
|
Mam internet i telewizję z introlanu już parę lat działa jak powinno w dobrej cenie z pakietem telewizji,biuro mają na miejscu na mazowieckiej,więc nie trzeba się dobijać przez infolinie czy jeździć i czekać,za co wielki plus w porównaniu do większych sieci.niestety działają narazie na terenie łomżyńskiej spółdzielni mieszkaniowej z czasem może będą obsługiwać większy rejon
|
|
To jeszcze powiedz chociaż nazwę ulicy o której rozmawiamy dla ułatwienia. Bo pachnie mi autoreklamą :)
|
|
Z Małachowskiego akurat jestem i nie wiem czemu,skoro mam dobrą usługę która dobrze działa w dobrej cenie,miałbym nie chwalić i nie polecić? Jak myślisz,że robię reklamę to mogę zaprosić Cię do siebie i udowodnić,że się mylisz.
|
|
Korzystam z Introlana, 500mb/s za 60zł miesięcznie na 24 miesiące to jest tanio. A internet się wywalił 2 razy. W porównianiu do cen z TSUNAMI, Introlan wygrywa
|
|
Właśnie przeszedłem z pewnej firmy na N.... bo to była porażka totalna,kiedyś lepiej im to działało jak była to lokalna firma.Zmieniłem na lokalnego Introlana i śmiga jak trzeba.Oczywiście światłowód i zero problemów,a jak jest jakiś problem wystarczy telefon bez czekania na kolejkę na infolinii itd.Od siebie polecam Introlan.
|
|
Korzystam z Introlanu,w porównaniu do wcześniejszego który miałem jest stabilnie i ceny za dobre pakiety mają ok i na rynku trochę czasu są z tego co kojarzę.
|
|
Even though it only takes a few minutes to play, speedstars brings a distinct sense of climax, making players want to repeat their achievements many times.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |