środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie wydrukować samodzielnie dokument A4

Witam,

gdzie w Łomży mogę samodzielnie wydrukować dokument A4 czarnobiały bez przekazywania pliku PDF osobie trzeciej?

Niestety nie mam drukarki i nie chcę aby ktoś miał wgląd do dokumentu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie wydrukować samodzielnie dokument A4

https://www.eprodukty.gs1.pl/catalog/5905316171015

Tworzę nadruki na gadżetach reklamowych.
Projektuję kubki z nadrukiem, drukuję kamizelki odblaskowe z Logo firmy oraz wiele innych personalizowanych produktów.

Xeromax mazowiecka

Max

Witam,

Aby samodzielnie wydrukować czarno-biały dokument A4 w Łomży bez przekazywania pliku osobom trzecim, warto skorzystać z samoobsługowych punktów druku. Jedną z firm oferujących takie usługi jest Zeccer, która posiada nowoczesne stacje druku umożliwiające szybkie i bezpieczne drukowanie dokumentów. Proces polega na dodaniu plików do druku za pomocą wizytówki drukarki lub wysłaniu ich w załączniku na adres e-mail przypisany do konkretnej drukarki. Płatności dokonuje się online, co zapewnia wygodę i bezpieczeństwo.
ZECCER.PL

Aby znaleźć najbliższy punkt druku Zeccer w Łomży, można skorzystać z mapy dostępnej na ich stronie internetowej:
ZECCER.PL
. Warto również sprawdzić, czy w lokalnych sklepach Żabka znajdują się samoobsługowe drukarki Zeccer, co może być wygodną opcją ze względu na dogodne godziny otwarcia tych sklepów.
ZECCER.PL

Jeśli w pobliżu nie ma dostępnych samoobsługowych punktów druku, alternatywą mogą być lokalne drukarnie oferujące usługi ksero i druku. W Łomży działa kilka takich miejsc, które można znaleźć na przykład na stronie:
PKT.PL
. W takim przypadku warto skontaktować się z wybraną drukarnią i zapytać o możliwość samodzielnego wydruku na miejscu, aby zachować poufność dokumentu.

Mam nadzieję, że te informacje pomogą w znalezieniu odpowiedniego miejsca do samodzielnego wydruku dokumentu w Łomży Snow Rider 3D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org