Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moje dwie znajome wlascicielki \"butików\" koło dworca , wyznawczynie 8 gwiazdek ,z piorunami w profilu |
które również promowały nieprzyjmowanie kart referendalnych w trakcie głosowania, podsumowując : typowe yebaćpisy - chyba nie będą złe, jeśli będę rozdawać ich adresy pod które mogą się zgłosić nasi nowi przybysze , o których zaczyna być coraz głośniej...? Po co mają się tułać po ulicach lub po przystankach.... Macie takich znajomych? Którzy dumnie propagowały osiem gwiazdek? Więc teraz możemy im podziękować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moje dwie znajome wlascicielki \\\"butików\\\" koło dworca , wyznawczynie 8 gwiazdek ,z piorunami w profilu |
|
Re: Moje dwie znajome wlascicielki \\\"butików\\\" koło dworca , wyznawczynie 8 gwiazdek ,z piorunami w profilu |
green - Ale ty masz siano w głowie człowieku.
|
|
green nie ma łba, zamiast tego na szyi nosi niemytego, ślepego ch.ja... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Niestety nasi ojcowie pozolili pixdom wleźć sobie na łeb i teraz spijamy śmietankę, podejrzewam że będzie tylko gorzej
|
|
Drugi punkt odsyłania to siedziba 4szambo.lomza czyli paplak #Lobo Trzeci punkt to biuro poselskie znanej organizatorki słynnych marszów ... Trzeba zastanowić się nad sprawstwem PiS. Bo Lech i Jarosław czyńscy wszystko Niemcom i Żydom podpisali/zamilczeli. Od Traktatu Lesbońskiego po Zielony/Czerwony Ład. Z likwidacją kopalń. I wybór Urszuli von der Leyen na szefa EuroKołchozu IV Rzeszy Zaś po drodze było bezprawne wstrzymanie ekshumacji w Jedwabnem. I dziś Niemcy z USrael i Izrael zabierają nam resztę dając POpagandę Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
deokrata ty to dopiero jesteś zjeba...y
|
|
kszynio4, Nie będzie to chyba niedyskrecją, jeżeli zdradzę, że zarówno dvpokrata jak i paplak to impotenci, których podstawą istnienia jest to gminne forum .... ![]() tak że tegies ... --- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Z czym te butiki ? Podeślę im jakiegoś hożego nachodźcę .
|
|
Jak nie dbam o swoją rodzinę to zapraszam na stałe gości ale na własny rachunek. Nie każe sąsiadowi się dokładać.
|
|
Ja bym sugerował przyjąć bliźnich przez Katolików. Gość w dom, Bóg w dom.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |