Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZUKAM MASAŻYSTY |
witam szukam dobrego masażysty, a nie wiem gdzie tacy przyjmują. jeśli jakiegoś znacie piszcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZUKAM MASAŻYSTY |
napisz swoje wymiary i powiedz ile masz lat to się zastanowie
|
|
A po co u diabła jest dział ogłoszen że każdy z byle duperelą tu się ogłasza???
|
|
Jak jesteś fajna to można by Cie osobiście wymasować... Ale tak na poważnie to jest jakiś masażysta(ska) na ulicy Wyszyńskiego przed POLO Market po prawej stronie pod siłownią. Tam popytaj. Pozdrawiam
|
|
słuchaj kobieto ( dziewczyno) tamci ludzie to bajer wciskaja hhe ja jestem prawdziwym masarzytsta 100% tylko podaj wymiary to sie dogadamy Pozdrawiam
|
|
Sebo co ty wiesz o masowaniu ?
|
|
Pewnie nie jedno masował... sobie... :):):) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wchodząc na ten temat myślałem sobie: pewnie już 5 wpisów, że sami wymasują. Zaskoczyliście mnie! Tylko trzech chętnych?!
|
|
A ja szukam królewny śniezki. Jestem masażystą w szerokim tego słowa znaczeniu - bo jestem reahabilitantem, ale nie jestem na tyle zdesperowany ażeby zgłaszać się na histeryczne zawołania człowieka, którego płeć jest mi w tym momencie obojętna, po to tylko, ażeby załapać prywatę. Określ co Ci dolega i z czym masz kłopot, a wtedy być może ktoś (nie koniecznie ja) udzieli Tobie kompetentnej porady dotyczącej twojego problemu lub twojego widzimisię. kiedys dziewczyny gotowaly jak ich matki... teraz pija jak ich ojcowie
|
|
szukaj na rycerskiej chyba 18 w tych nowych blokach
|
|
mania na Rycerskiej 18/30 jest gabinet, andrzejrogowski.lomza.pl Hellou
|
|
Ja znamdo dobrego masażystę(24cm.)
|
|
Wspaniały masażysta Pan Piotr Nowosielski .Wykonuje zabiegi Spa, masaż miodem, czekoladą z dojazdem do domu :) .Zdecydowanie polecam TEl 512 575715
|
|
Polecam Pania Agnieszke 508 332 742
|
|
Ale reklama ;D No to i ja też siebie polecam :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |