Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktoś zna sposób? |
Użyłam brązowej pasty do butów w płynie, niestety but z ciepłego koloru brązowo- rudego zrobił się ciemno brązowy. Jest jakaś metoda aby to zmyć? Czy zostaje mi jedynie wysmarować ową pastą oba buty 😭.... Wolałabym zostać przy wcześniejszym kolorze skóry jakie mają buty. Kasia..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktoś zna sposób? |
smaruj oba, trzeba było użyć pasty normalnej (nie w płynie) wtedy można sobie dozować.
|
|
Używałam bardzo często pasty w płynie do innych butów i nigdy nic takiego się nie przytrafiło. Trudno jak trzeba będzie wysmarować oba to będzie. Mus to mus, będzie inny brąz. Kasia..
|
|
Fanko jest dobrze,zanim przystąpiłam do pastowania obu, postawiłam ten jeden na grzejniku aby dobrze wyschła pasta,po wyschnięciu nie ma różnicy w kolorze. Temat zamknięty. Kasia..
|
|
De.wotko POradź się forumowiczów, może ktoś zna sPOsób na twoje obsesyjne zamiłowanie do durnych teorii sPiSkowych? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
No chyba innej metody nie ma
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |