Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Test Na Kolor Auta Jakim Jeździcie |
Proszę o ujawnienie swoich preferencji. Zarówno podanie koloru jakim jeździcie, jak też jakiego koloru samochód byście wybrali. Mój jest czerwony i taki chciałbym dalej posiadać, ewentualnie czarny. Nie podpieram się tu testem. Nowe angielskie badania ujawniły jaki kolor Twojego samochodu ukazuje Twoją osobowość. Kolory są ułożone od najbardziej groźnych kierowców do najspokojniejszych. Milej lektury! * czarne samochody utożsamiają agresywną osobowość, kogoś niezależnego lub buntownika * zielone samochody przeważnie są wybierane przez osoby z tendencjami histerycznymi * czerwone samochody utożsamiają kierowców pełnych zapału, energii, którzy myślą, mówią i prowadzą szybko * srebrne samochody uosabiają luźną postawę, spokojną i trochę powściągliwą * żółte samochody prezentują kogoś idealistycznego i lubiącego nowości. * niebieskie samochody są wybierane przez ludzi bardziej rozmyślających, refleksyjnych i ostrożnych * szare samochody reprezentują kierowców spokojnych, poważnych, którzy poświęcają się swojej pracy * różowe samochody wybierane są przez uprzejmych, czułych i kochających kierowców, czyli przez kobiety i homoseksualistów * białe samochody uosabiają głównie ekstrawertycznych kierowców * kremowe samochody są wybierane przez najbardziej kontrolujących się kierowców Ja nie mam samochodu, ja mam golfa 2
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Test Na Kolor Auta Jakim Jeździcie |
mam srebrny,ale polowałem na czarny...
|
|
|
Mam srebrny i nie zamieniłbym go na żaden inny kolor... ;)))
|
|
Czerwień corrida a zastanawiałem się nad czarną perłą
|
|
moj jest czarny, jedyny sluszny kolor, nie wspominajac juz o tym, ze czarne sa najszybsze ;)
|
|
mam czarny, mialem szary, marze o rozowym :D
|
|
Mam czerwień ognistą :) Następny będzie czarny.
|
|
Jeżdżę zielonym samochodem ,ale wcale nie uważam ,że jestem histeryczką. To jakieś bzdurne testy :) W takim razie po Anglii powinny jeździć same srebrne samochody:) G a z e l a ![]()
|
|
niebieski metalik i tak zostanie :) ![]()
|
|
a ja mam srebrny, a od niedawna i zloty:), chociaz wolalam czarny, ale ten tez mi sie podoba
|
|
Bartes, a co to za pojazd posiadasz?
|
|
mam niebieski ale bym wolal czarny lub srebrny :P
|
|
1. zloty i niebieski 2. zawsze mial byc bordowy
|
|
fLoorek - twoja ciekawość jakoś pozytywnie zadziałała więc ci zdradze tajemnice to jest Opel Vectra . ![]()
|
|
Ja mam piękny srebrny perłowy kolor i nie zamieniłbym go na żaden inny :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |