Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kwiaciarnie -dekoracje |
hej jestem od niedawna w łomży i potrzebuje wskazówki gdzie w przyzwoitej cenie robią wiązanki ślubne i dekoracje koscioła. Pytałam przypadkowo na sienkiewicza w jakiejs kwiaciarni juz nazwy nie pamiętam ale drogo jak dla mnie. Moze jakies propozycje mam wzor wiazanki i gdzie potrafili by mi zrobic podobna???Rozumiem ze wszystko kosztuje no ale bez przesady?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kwiaciarnie -dekoracje |
http://www.dekoracjeimprez.com/
|
|
Hmm a coś bliżej troche mi nie po drodze do Zambrowa?
|
|
W kwiaciarni Marzenie zapytaj.
|
|
Zobacz na przykoszarowej, przy cmentarzu, kwiaciarnia bliżej kościoła ale najładniejsze robią według mnie na Sienkiewicza,
|
|
https://www.facebook.com/pages/Kwiaciarnia-Pracownia-Florystyczna/582348271854632
|
|
Kwiaciarnia na Sienkiewicza - Ogrodnik ma najświeższe kwiaty w Łomży, wiele razy kupowałam u nich bukiety - pięknie ułoże i stoją do 2tygodni. Na mój ślub w maju zamówiłam od nich kwiaty. Wiązanka śluba, dwa bukiety dla świadkowych, trzy butonierki, dekoracja samochodu, dekoracja kościoła plus bukiet na nasz stół w sali weselnej wyniosła mnie mniej więcej 1350zł. Patrząc na ceny w innych miejscach i na wielkość zamówienia nie sądzę, że jest drogo.
|
|
Sprawdź w KAUFLANDZIE ja zawsze tam biorę mają fajne pomysły
|
|
Dzięki wszystkim za pomoc i opinie pomogły mi sie zdecydowac:)
|
|
Wiązanka ślubna ma mieć sztuczne kwiaty czy żywe ? Z tego co się orientuje, to modnie jest teraz dawać właśnie tak zwane atrapy kwiatów, bo dłużej cieszą oczy żony, a małżonkowie zanoszą bukiety na cmentarz, a wiadomo, że sztuczne dłużej wytrzymają. Dobrze Ci podpowiadali, na Sienkiewicza robią piękne bukiety.
|
|
na Sienkiewicza
|
|
Jasne, że warto. Przecież dzisiaj jesteście w stanie o wiele lepiej zaaranżować daną przestrzeń. Jeśli dana rzecz Wam odpowiada, to powinniście po prostu na nią postawić. Może i u Was sprawdzi się glinka wenecka? Warto się nad tym zastanowić.
|
|
Lena nie polecam bieda firemek. Odradzam
|
|
Ze swojego doświadczenia polecam dekoracje z kwiatów sztucznych. https://www.bomm.pl/pl/kategorie/sztuczne-kwiaty/ dostępne w wielu wzorach i kolorach, w zasadzie nie dotykając nie jest sie w stanie stwierdzić, czy to kwiaty żywe, czy sztuczne. Długo nadają blaski w domu, na tarasie, w salonie.
|
|
Flower komu te kłamstwa bo nie nam
|
|
Flower nie stać cię na płatną reklamę 25 zł?Widocznie taka to firmijka. Pomyliłeś forum
|
|
zuza91 napisał(a): > hej jestem od niedawna w łomży i potrzebuje wskazówki gdzie > w przyzwoitej cenie robią wiązanki ślubne i dekoracje > koscioła. Pytałam przypadkowo na sienkiewicza w jakiejs > kwiaciarni juz nazwy nie pamiętam ale drogo jak dla mnie. > Moze jakies propozycje mam wzor wiazanki i gdzie potrafili by > mi zrobic podobna???Rozumiem ze wszystko kosztuje no ale bez > przesady? Może poszukaj coś online, fajne kwiaty sztuczne można zamówić: https://www.superkwiaty.pl/aktualnosci/
|
|
Świece też są super, chociaż wiadomo też, że nie wszyscy lubią intensywne aromaty, więc szukam czegoś bardziej neutralnego. świece bezzapachowe to chyba idealna opcja na romantyczny klimat bez duszącego zapachu. Warto w tym kierunku sprawdzić sobie stronę cnadleworld.eu/pl.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |