Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
trochę chyba przeginacie.... |
Witam Czy nie sądzicie że 4lomza przesadza trochę z tymi reklamiami wyborczymi? Włąsnie odwiedziłem 2 największe portale białegostoku i tam tak nachalnie i w takiej ilości nie pojawiają się tego typu ogłoszenia. Rozumiem że portal chce wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy z kandydatów ale są chyba jakieś granice rozsądku. Witek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: trochę chyba przeginacie.... |
Spokojnie, jeszcze kilka dni. Raz na parę lat można wytrzymac. Każdy musi z czegoś żyć (nawet właściciele portali internetowych).
|
|
Portal nie wyciąga kasy. Jeżeli dany kandydat chce się ogłosic to rzecz jasna ma do tego prawo. Nie mozna prowadzić selekcji który moze a który nie. Trzeba dać szansę wszytskim. Taki natłok reklam świadczy tylko o wielkie pozycji 4lomza i nie słabnącej popularności.
|
|
a może to kwestja stawek ....
|
|
ja tam nawet na to nie patrze:) a Wy? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
mi to nie przeszkadza... tylko jedne mi przeszkadza... te BEEPPPPP!! :/
|
|
a ja chętnie przyjmę taką reklamę , mam dobry punkt ,a jakaś kaska też by się przydała Moorgan
|
|
aż musiałem internet explorera uruchomić żeby zobaczyc jak wygląda teraz 4lomza.... :) ...u mnie nie ma żadnych reklam :) ![]() --- PGG
|
|
czesc az teraz spojrzalam boszszszsze, ale macie wybor... nawet sobie ludziska zdjec nie potrafili wybrac, a chca ludzmi rzadzic... najfajniejszy jest ten ze zdjecia pt.''przytul, pokochaj i zaopiekuj sie mna'' zgadnijcie, o kim mysle
|
|
XtraVert niemasz reklam??? czyzbys firewalla sobie zainstalował?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |