czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
programy - jaki?

moze ktos mi polecic jakis program bo muzyki zeby sety robic , przycinac, robic mixy jakies jak ktos wie jaki program jest doby prosil bym o jakis link lub nazwe programu dzieki z gory peace

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: programy - jaki?

Fruity Loop. ...... Ejay... Traktor:D:D

VirtualDj jest dobry

Traktor DJ Dtudio:) wg mnie najlepszy
pzdr

"Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"

Panowie widzę ze się wcale nie znacie bez obrazy te programiki co wymieniacie to można polecić dziecku w piaskownicy cubas, Adobe Audition,Cool Edit .To są programy które mogę ci polecić a te Ejay z niezbędnik to dla chcących się pobawić dla zabicia czasu a nie coś zrobić

Tommek widac kto się zna bardzo wiele....Cool Edit to może powiesz że poważna maszyna co? Hahahah...Taka sama zabawka jak i inna. Taka sama jak np. Audacity, prosty w obsłudze a jaki praktyczny. Ma te same funkcje.
Fakt faktem...Cubas i Adobe Audition to są już profesjonalne sprzęty. Ale spójrz kto założył temat. To jest człowiek który nigdy zapewne nie miał doczynienia z tego rodzaju programami. Polec coś prostego. Bo, przyznasz jakby otworzył np. Cubasa to by go zamknął bo by nie wiedział co i jak.

Jeśli chcesz przycinac to ja polecam program np. Rzeźnika. To jest coś do robienia sampli. Bo o to ci chodzi, nie?

Podlasie czy Mazowsze?
Oto jest pytanie....
Moja odpowiedź---> Mazowsze

tak o to chodzi kiedys troszke w traktorze cos probowalem fajny programik jest dzieki za pomoc pozdrawiam

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

Składać,to trzeba w tym,co komu wygodniej,ale jak chcesz coś wyciąć i niesamowicie obrobić to SoundForge + wtyczki Waves'a (Gold,Bundle,Transform). Proste jak młotek,a możliwości zadziwiające jak na Freeware. Jeśli mastering to Waves Master + Izotope Ozone 3 (chodzą pod SF jako pluginy).Znajdziesz to w sieci za free,a jak nie znajdziesz to daj znać...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org