środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
klub miłośników hondy civic

jeśli odwiedzają to forum ludzie którzy tak jak ja kochają civiki zapraszam na pogaduchy!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: klub miłośników hondy civic

zapraszam na www.civicclub.pl badz www.hondatech.pl, tam jestem modem :) moje gg 2921659

czy to Twoja jest na fotce w temacie o najszybszym aucie w łomży??

tak

JA. to ty masz to Honde Civic 1.6 ??

ile ta Honda ma koni ??

www.civicclub.pl nie ma takiej strony

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

jest civicklub.pl ale nic ciekawego tam nie ma...

nic ciekawego??? jest opisanych kilkaset projektow, jest dzial techniczny z poradami, nie wyobrazam sobie nic ciekawszego na tego typu stronach

a na jakiej podstawie stwierdziles ze masz najszybsze auto w łomży????

a skad ten wniosek ze ja stwierdzilem?? jezeli napisalem tak gdzies i mi to pokazesz to stawiam wodke, ludzie czasem warto ruszyc glowa!! i czytanie ze zrozumieniem sie klania!!

ale śmiechowo ROTFL...

jeden twierdzi, że na największym forum Hondy w PL nie ma nic ciekawego, drugi się pyta czy to 1.6, trzeci się pieni, że to auto wcale nie jest najszybsze... LOL :D

ludzie miejcie litość...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

takie smutne wrecz powiedzialbym klimaty :P

pisząc sobie ten temat miałem nadzieje że spotkam tu normalnych ludzi,użytkowników samochodów marki honda,takich dla których jazda ich samochodami to czysta przyjemność....niestety nie trafiło na takich...JA-jeśli interesuje Cie civicklub to świetnie,bardzo się cieszę,ale nie każdy interesuje się tym samym.przerobiłem już towarzystwo,które wali konia na widok swojego cudownego auta,i marzy żeby zały świat się o tym dowiedział...więc nie krytykuj innych za ich zdanie.i faktycznie muszę się z Tobą zgodzić że wprowadziłeś na ten temat"takie smutne klimaty"...ps.na gg inaczej,lepiej się gadało

ale czy nie zauwazyles tego na kilka tysiecy osob to akurat tobie sie nie podoba?? moze pora to przemyslec???

kowal_79: może autokącik przypadni Ci do gustu: http://autokacik.pl/postlist.php?Cat=0&Board=jakotako

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Patrze,zę ta Łomżyńska honda civic jest na sprzedaz

http://allegro.pl/item140410939_honda_civic_2_2_vtec_200ps_tuning.html

Czyzby własciciel zamierzał kupic cos innego??
Może jest on właśnie na tym forum mi by zdradził co chce kupic?

jak sprzedam auto to sie pochwale, narazie nic nie powiem

a ja mam pewne przecieki :)

a tak poza tym jak się komuś nie podoba forum hondziawek to o ile mnie pamięć nie myli żyjemy w wolnym kraju [jeszcze :P] i nikt was nie zmusza do odwiedzania tych stron.

Ja osobiście nie jestem właścicielem Hondy, ale jako sympatyk marki i mam nadzieję, że również przyszły właściciel civica często zaglądam na te strony.
Może są tacy co oczekiwali tam zdjęć gołych panienek leżących na samochodach... :)
no offence.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org