Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klub miłośników hondy civic |
jeśli odwiedzają to forum ludzie którzy tak jak ja kochają civiki zapraszam na pogaduchy!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klub miłośników hondy civic |
zapraszam na www.civicclub.pl badz www.hondatech.pl, tam jestem modem :) moje gg 2921659
|
|
czy to Twoja jest na fotce w temacie o najszybszym aucie w łomży??
|
|
tak
|
|
JA. to ty masz to Honde Civic 1.6 ??
|
|
ile ta Honda ma koni ??
|
|
www.civicclub.pl nie ma takiej strony ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jest civicklub.pl ale nic ciekawego tam nie ma...
|
|
nic ciekawego??? jest opisanych kilkaset projektow, jest dzial techniczny z poradami, nie wyobrazam sobie nic ciekawszego na tego typu stronach
|
|
a na jakiej podstawie stwierdziles ze masz najszybsze auto w łomży????
|
|
a skad ten wniosek ze ja stwierdzilem?? jezeli napisalem tak gdzies i mi to pokazesz to stawiam wodke, ludzie czasem warto ruszyc glowa!! i czytanie ze zrozumieniem sie klania!!
|
|
ale śmiechowo ROTFL... jeden twierdzi, że na największym forum Hondy w PL nie ma nic ciekawego, drugi się pyta czy to 1.6, trzeci się pieni, że to auto wcale nie jest najszybsze... LOL :D ludzie miejcie litość... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
takie smutne wrecz powiedzialbym klimaty :P
|
|
pisząc sobie ten temat miałem nadzieje że spotkam tu normalnych ludzi,użytkowników samochodów marki honda,takich dla których jazda ich samochodami to czysta przyjemność....niestety nie trafiło na takich...JA-jeśli interesuje Cie civicklub to świetnie,bardzo się cieszę,ale nie każdy interesuje się tym samym.przerobiłem już towarzystwo,które wali konia na widok swojego cudownego auta,i marzy żeby zały świat się o tym dowiedział...więc nie krytykuj innych za ich zdanie.i faktycznie muszę się z Tobą zgodzić że wprowadziłeś na ten temat"takie smutne klimaty"...ps.na gg inaczej,lepiej się gadało
|
|
ale czy nie zauwazyles tego na kilka tysiecy osob to akurat tobie sie nie podoba?? moze pora to przemyslec???
|
|
kowal_79: może autokącik przypadni Ci do gustu: http://autokacik.pl/postlist.php?Cat=0&Board=jakotako ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Patrze,zę ta Łomżyńska honda civic jest na sprzedaz http://allegro.pl/item140410939_honda_civic_2_2_vtec_200ps_tuning.html Czyzby własciciel zamierzał kupic cos innego?? Może jest on właśnie na tym forum mi by zdradził co chce kupic?
|
|
jak sprzedam auto to sie pochwale, narazie nic nie powiem
|
|
a ja mam pewne przecieki :) a tak poza tym jak się komuś nie podoba forum hondziawek to o ile mnie pamięć nie myli żyjemy w wolnym kraju [jeszcze :P] i nikt was nie zmusza do odwiedzania tych stron. Ja osobiście nie jestem właścicielem Hondy, ale jako sympatyk marki i mam nadzieję, że również przyszły właściciel civica często zaglądam na te strony. Może są tacy co oczekiwali tam zdjęć gołych panienek leżących na samochodach... :) no offence.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |