Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska:Portugalia |
Jak narazie prowadzimy 2:0 po bramkach Smolarka jaki będzie wynik na ostatnim gwizdku ? ![]() ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska:Portugalia |
6:0 <lol>
|
|
|
ŁKS:Jagiellonia 1poł: 2:0 2poł: 2:3 ...obym się mile rozczarował.... na razie jestem w szoku!!! :D --- PGG
|
|
Już za 4 lata POLSKA Mistrzem Świata :-)
|
|
Obstawiałem że Polska wygra i jak narazie moje marzenia się spełniają :D:D <Smolarek> I LOVE YOU ! ![]()
|
|
Wielkie gratulacje dla was Panowie :) pokazaliście ze możecie i umiecie grac w piłkę:) Oby tak dalej <LOL> Wielkie podziękowanie za takie widowisko :)
|
|
Polska biało-czerwoni !!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo dobry mecz w ykonaniu naszych. Klątwa klanu Smolarków trwa nadal: w MŚ 1986 bo bramce Włodka Smolarka wygraliśmy, teraz bramki Ebiego Smolarka dały nam zwycięstwo.
|
|
Niezła jazda była ! WIELKIE DZIĘKI !
|
|
gicior
|
|
uczta - szkoda że nie 3 - 0 jednak wszystkiego nie można mieć!!! mój świat - moja muzyka
|
|
![]() Nasi tam byli !!!
|
|
A byli, byli. Atmosfera jak to na Slaskim ciezko zgrac doping, ale mimo to swietna zabawa :). No i ta adrenalina po golach, nie da sie opisac - trzeba byc i przezyc :).
|
|
SN4P byla ostra jazda na stadionie co! byly co najmniej 3 ekipy z lomzy i sniadowa :) pozdr.
|
|
też byłem w Chorzowie na meczu .... straciłem głos ale było warto :) T i g e r ![]()
|
|
hehe byla byla ryba(k), jak zawsze na reprezentacji :P po meczu tez sie dzialo :).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |