Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Meble |
Cześć. Poszukuję fotela do biura dla swojego męża. Jednak chcę, żeby pasował on do wystroju całego mieszkania. Zależy mi na wygodnych fotelach. Wiecie, gdzie dostanę designerskie fotele do biura?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Meble |
Dobra nie chrzań że szukasz, dawaj już ten link gdzie można kupić trollu. Albo zaloguj się na inne konto i wklejaj.
|
|
Ja mam na sprzedanie taki fotel, za 3 dychy oddam ;)
|
|
Przecież w sieci jest pełno takich rzeczy, wystarczy wpisać w Google.
|
|
ha, marelus tak jak mówiłeś, link już zapodany :)
|
|
W ofercie sklepu Mebiuro mają duży wybór mebli – od ergonomicznych biurek i fotele do biura po praktyczne szafy metalowe do przechowywania dokumentów. Pomogli mi dobrać odpowiednie rozwiązania, a całość przyszła na czas i była łatwa w montażu.
|
|
A co sądzicie o meblach ze sklejki? Ostatnio zaczął interesować mnie ten temat i muszę przyznać, że sklejka to naprawdę ciekawy materiał do tworzenia mebli. Jest lekka, ale jednocześnie bardzo wytrzymała, co czyni ją idealnym rozwiązaniem zarówno do prostych, jak i bardziej zaawansowanych konstrukcji. Co więcej, meble ze sklejki mają unikalny, industrialny charakter, który może świetnie pasować do nowoczesnych wnętrz. Dodatkowo, sklejka jest materiałem ekologicznym, szczególnie jeśli wybieramy ją z certyfikatem FSC, co sprawia, że jest to bardziej zrównoważona alternatywa dla innych materiałów. Zauważyłam też, że dzięki swojej wszechstronności, sklejka może być wykorzystywana do produkcji różnorodnych mebli – od regałów, przez stoliki, aż po bardziej skomplikowane projekty jak szafy czy biurka. Z drugiej strony, trzeba pamiętać, że sklejka wymaga odpowiedniej obróbki, aby meble były trwałe i estetyczne. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z meblami ze sklejki? Jeżeli interesuje cię ten temat polecam portal Wszystko ze sklejki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |