Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gabinet Kosmet. ~`Depilacja całego ciała Gdzie ? |
Czesc :) Podpowiedzcie w którym gabinecie kosmetycznym w Łomży wykonam depilacje całego ciała w fajnym gabinecie z przyjemną obsługą ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gabinet Kosmet. ~`Depilacja całego ciała Gdzie ? |
PS najlepiej w okolicach ulic nowogrodzka i okolic Pozdr, Ola
|
|
na Fadomie w ciepłowni miejskiej DD
|
|
W Anamed SPA. Tam dziewczyny robią depilację wrażliwych okolic woskiem zwanym chyba Lycon. Prawie zupełnie nie boli. A efekt zadowalający. Ja polecam
|
|
Jeżeli korzystacie z depilacji laserowej to pomyślcie o zakupie http://www.zenn.pl/ Jest to najlepszy krem przeciwbólowy. Stosuje się go na chwilę przed zabiegiem. Dopuszczony do sprzedaży na rynku państw UE. Bardzo dobrze eliminuje odczuwanie bólu.
|
|
ooo super. Dzięki, wypróbuję ten krem. I nie polecam depilacji woskiem. Boli strasznie. Mężczyźnie polecam raczej gabinet kosmetyczny (ale laser a nie wosk), kobiety same wiedzą co robić :)
|
|
chyba sie jakas orgia szykuje hehe
|
|
Która kobieta lubi wydepilowanych facetów..? blee... no chyba że to ma być : m+m , a nie : m+ k :D
|
|
Ja korzystałam z Anamed i polecam. Jak już przecierpieć to najlepiej w miłej atmosferze :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |