niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zmiana opon w Łomży.

Witam,
gdzie najtaniej w Łomży i okolicach zmienię opony z zimowych na letnie (przełożenie na felgach). Proszę o podanie cen. Z góry dziękuję za informację.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zmiana opon w Łomży.

50-60 zł mniej więcej wszędzie, a reklamować kogokolwiek nie ma sensu

demontaż-montaż 25zł x 4 = 100zł + ewentualnie odważniki na felgę,ale swoją drogą zawracać gitarę takim bzdetem !!! weś chłopie fona do ręki i wykonaj 2 numery...świat opon al.Legionów,serwis opon Chrostowski ul.Sikorskiego jest tego w Pytę masakra i żenada co za beznadziejni kierowcy byle duperela to zaraz POMOCY.

Człowieku, nie mam ochoty dzwonić, ani jeździć. Po to jest to forum, a nie tylko do pisania o g*wnie typu najlepszy kebab lub szmateks.

Ja zmieniam na Strzelcow za zmianę i przytrzymanie felg przez zimę płace 60 zł.

Chrostowscy na Sikorskiego, chyba 60 zeta :)

Masz kasety Video VHS? Przegraj je na DVD.
http://przegrywanie.lomza.pl

Na Woziwodzkiej 28 przekładka kół z wyważeniem zł. Nie ma kolejki i miła obsługa. Fachowo ocenia aktualny stan i w razie potrzeby robi konieczne naprawy.

A ja już drugi sezon nie zmieniam opon przez śmieszne zimy i nie mam problemu ;)

jest to prosta czynność sezonowa i trzeba być strasznym dziadem, żeby próbować na tym zaoszczędzić lub idiotą, żeby myśleć, że ceny są jakoś specjalnie zróżnicowane... jest sezon wiec nikt klientów promocją kusić nie musi...

takie łomżyńskie dziadostwo ...
pytanie o opony jest takim samym mądrym pytaniem jak o kebab i szmateks...
ale autorowi wydaje się, że jego pytanie jest lepsze, mądrzejsze i h.... wie jeszcze jakie

niedługo się zaczniecie pytać na co buty zakładać a na co majtki !
i czy lepiej szwem na wierzchu czy od spodu !!!

Jeśli pytanie by brzmiało gdzie najlepiej i profesjonalnie można wymienić opony to ja rozumiem a gdzie najtaniej ? pod biedronką lub lidlem ... szlachta.

To sztuczne, w Anglii i wielu innych krajach są jedne opony na cały rok

Ja nie mam problemu z zmiana opon po prostu po zimie spuszczam zimowe powietrze z kół i pompuje letnie i wsio jest ok .koszt tylko inwestycja pompki do pompowania z lidla.

^on804^ dobre...dobre...teraz Marceli_Natka(Nać) będzie czekał na kalendarzowe Lato :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org