Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to nianie? |
Codziennie miedzy godzinami 11-14 miedzy ul.Sybiraków a ul.Kazanska prowadzaja sie dwie młode panie z czwórką dzieci w wieku ok 4lat,zawsze idą z głowami podniesionymi do góry oglądają sie za samochodami a dzieci wleką za sobą,pomyslalam sobie kto wynajoł takie nianie do dzieci ale dzis to przeżyłam szok jak zobaczyłam jak jedna szarpnęła dziecko nawet nie zwracając mu uwagi nie sluchajac co dziecko ma do powiedzenia czy do zrobienia ,po prostu szarpnela.Widac ze zadna z nich nie jest mama tych dzieci bo są mlode ale i widać ze to albo jakieś opiekunki albo nie wiem.Wiec zwróćcie uwagę jeśli macie taka opiekunke ,cala czwórka dzieci wygladala na chlopcow a jeden byl ubrany caly na zielono.Uwazajcie komu powierzacie swoje dzieci.Bo sama mam dziecko i nie chcialabym żeby trafil pod taka opieke.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to nianie? |
Dodam jeszcze ze jedna byla blondynka szczupła w czarnej kurtce a druga brunetka no i rozmawiamy miedzy sobą ze ich dzieci zostaly a tym sie zachcialo na dwor co bylo powiedziane z wielkim oburzeniem.
|
|
Prawdopodobnie nianie, jednak nic nie zrobisz :)
|
|
To niech zajmą sie czymś innym jak sie nie nadają do takiej pracy,po prostu jutro zapytam piękne panie gdzie panie pracuja i niech poradzą numer pracodawcy.Codzien chodza na spaceru wiec jutro pewnie tez będą szly.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |