Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolęda 2016 INSTRUKCJA OBSŁUGI księdza |
Żeby nie narazić księdza na afront nie wolno: 5. Przeżywać nabożeństwa kolędowego tylko w skarpetkach - \"bez obuwia na nogach lub w laczkach, papciach czy w dresach\". Jeśli domownicy przyjmują »na boso« kapłana, jest to wyraz najwyższej pogardy - czytamy na stronie parafii św. Wojciecha w Białymstoku. 7. Na czas kolędy psy i koty, muszą być zamknięte w pomieszczeniach gospodarczych, lub piwnicach - nigdy w łazienkach lub w sąsiednich pokojach, a klatki z papużkami i kanarkami powinny być wyniesione do innego pomieszczenia. Na stole mogą być kwiaty, ale tylko żywe. http://www.fakt.pl/polska/instrukcja-obslugi-ksiedza-po-koledzie-jak-przyjac-ksiedza-na-koledzie,artykuly,602862.html nie napisali jednak ile wsadzić do koperty ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolęda 2016 INSTRUKCJA OBSŁUGI księdza |
jakie wymogi maja ...ja takich problemów nie mam po prostu nie wpuszczam a posesji dwa psy pilnują no chyba że na własne ryzyko wlezie komornik...pozdro
|
|
Nikt Ci na siłę nie wejdzie. Wyluzuj przyjacielu, nie mierz innych swoją miarą.
|
|
Ja po tegorocznej kolędzie jestem zniesmaczony zero dialogu miałem wrażenie że przyszedł jak corocznie po datek na kolęde .
|
|
Przyjąć z godnością, opłacić, pożegnać! Jak z WOŚP nie pomagasz , nie przeszkadzaj. Nie chcesz przyjąć nie otwieraj jak Ja,
|
|
do koperty 10 zl i pociete gazety, ciemnota mysli ze jak wsadzi kilka stow to dostanie bilet do nieba
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |