Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
INTROLAN w Łomży |
Witam,proszę o informacje czy net z INTROLANU chodzi bezproblemowo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: INTROLAN w Łomży |
tak jak każdy inny :)
|
|
ja mam w multimediach i też chodzi bezproblemowo juz 3 miechy??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Skąd takie informacje skoro jesteś z konkurencyjnej firmy? Rajasa
|
|
Bezproblemowo, w razie problemow dzwonisz na komorke i od reki usuwaja awarie.
|
|
net jest zajebisty.Rzadkie ale to bardzo rzadkie awarie usuwają od ręki.Zajebisty net. Pozdro Kuba-slowacki7-4.
|
|
Net chodzi stabilnie, praktycznie bez przerw. Prędkości są super.
|
|
Czy ten INTROLAN jest radiowy ? Chciałbym załozyć sobie internet, nie mam tel. stacjonarnego wiec neostrada odpada. W multimedii jest podobno tanio i dobrze ja niestety mam u siebie Vectre która proponuje bardzo drogi internet a do tego trzeba zwiększyć pakiet telewizyjny na minimum srebrny. Wiec jezeli ja mam pakiet stalowy za ktory płacę 6 zł nie wystarczy ze dopłacilbym np. 39 zl za internet. Musze zwiększyć pakiet do około 40 zł miesięcznie plus 39 zł net to mi wychodzi prawie dodatkowe 100 zł do miesięcznych opłat. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
www.introlan.pl Rajasa
|
|
Z tego co widze to sieć ta ma wyjście w Internet oparte o łacza DSL, a jest to łaczem niesymetrycznym dobry ale na kilka komputerów nie na więcej, cena też jest niska za to łączę(myśle o DSL), a klient końcowy płaci dużo jak za taka jakość. nie wszytskie usługi na takim łacza chodza bezproblemow np. Voip, p2p , brak mozliwości uzyska nia IP zew.itd, Mówiąc o dobrym łączy trzeba myśleć o łaczu symetrycznym,
|
|
Witam Do tico To, jaką firmę polecasz na oś.Centrum jako dostawce Internetu.
|
|
tam to chyba tylko neostrada
|
|
Witam Neostrada odpada nie mam telefonu w tepsie i nie chce mieć, jakie jeszcze firmy dostarczają Net i są godne uwagi na Waryniaka Pozdrawiam andzin Dzięki za odpowiedzi
|
|
Firma Netster ul.Wojska polskiego 119
|
|
tico - mylisz się jeśli chodzi o zewnętrze IP. Na specjalny wniosek można zwiększyć pulę nawet do 256 IP
|
|
W centrum jest równierz INTROLAN !!! Bardzo dobra firma prędkość jest też w porządku 700kb w drugą stronę też nie narzekam. Bzdurą jest mówić o jakimś oszustwie awarii prawie niema obsługa pierwsza klasa we wszystkim pomogą , Nie zauwarzyłem żadnych spadków prędkości gdzie naprzykład , w firmie IST w przeciągu miesiąca prędkość spadla czterokrotnie. A gwarantują jak dobrze pamiętam 256kb czyli kiedy chcą to zmniejszą maksymalnie. Od 6 lat jestem w INTROLANIE i nic takiego nie miało miejsca ile ma być tyle jest!!!! POLECAM JAKO NAJLEPSZĄ FIRMĘ INTGROLAN!!!! BF
|
|
Jeszcze jedno słyszałem że INTROLAN ma zamiar zmienić łącze na symetryczne i TV ma być. I INROLAN jest zbódowany na szkielecie śwfiatłowodowym!!!!! BF
|
|
pisanie tego typu "w druga stronę nie narzekam" jest wymijająca odpowiedzią, piszes o spadku jakim z 4Mbps do 1 MBps też spadekjest 4 =krotny a jeżeli masz chcesz to porównaj sobie oba łącza w róznych godzinach i wnioski sam wyciągniesz. Życze wszystkim firmom jak największej przepustowości, Aha jeszce jedno, ja jestem w IST od początku to jest 5 lat, a z tego co wiem to Introlan powstał później, także nie wiem jak możesz być klientem firmy Introlan 6 lat?
|
|
Już Ci tłumaczę. Firma ta wcześniej nazywała się INFOLAN była to spółka, a potem podzielili się i powstało INTROLAN. Klienci poprzechodzili do nowej firmy i tak do dziś. A co do porównywania to w INTROLANIE o karzdej godzinie dnia jest taka sama prędkośc od 690 do 750 kb. A jeżeli miałbym w firmie IST wybierać i sprawdzać "h" w których lepiej działa no to sorry ale ja potrzebuję neta stałego stabilnego. A wdrógą stronę jest 120kb tak do wiadomości. A zresztą słyszałem że już nie długo będzie symetryczne łącze. Wolę stałego NETA niż zalerzną prędkość od ilości ludzi w sieci. ODPOWIADAM NA PYTANIE : polecam z całą pewnością INTROLAN BF
|
|
Eee !!! "tico" jaki będzie speed w ist za dwa miesiące ? Tyle wiesz to pewnie to też Rajfus
|
|
wolisz maluchem jeśdzić niż mercedesem, a czasami toyotą to życzę ci sukcesów, ja pisałem ogólnie o tych dówch firmach infolan też powsatł później niż IST to dalej nie wiem skąd te 6 lat. ponad to "Informujemy, że w dniu 12-07-2006 dla wszystkich naszych klientów zwiększyliśmy prędkość dostępu do internetu (download)do 700kbit/s" chyba zauważyłeś słówk "do" a nie "równa się" i nigdzie nie zuważyłem nic o wartości upload. O widze, ze teraz piszesz z sieci IST, czyli dlaczego nie używasz innego dostawcy jak IST jest złe? albo jesteś adminem w Intro i chcesz mięc wgląd na IST? i kończę ten temat. do rajfus od 5 lat nigdy się nie zdażyło, żeby żeby dolna granica zmalała, zawsze rosła, jak chcsesz to zadzwń do nich to co napisałem to żadna tajemnic i również kończe ten temat, Pozdrawiam.
|
|
Widzisz dlatego piszę z IST bo jestem właśnie u brata i widzę że właśnie od godziny jest prędkośc 400kb jak to jest mercedes to ja wolę " malucha " w INTROLANIE który jezdzi z prędkością napewno 700kb. Nie jestem napewno "ADMINEM" w INTROLANIE, ale zato ty napewno jesteś pracownikiem IST, zrobili wam pranie muzgów. Naprawdę w INTROLANIE jest 700kb. I w INTRLANIE masz dobę na sprawdzenie NETU, a w IST nie. Narazie nie chce mi się z tobą gadać na łączu 400kb w IST. BF
|
|
siemka tiko , nie wracaj juz do nas. lataj se swoim mercesiem Rajfus
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |