środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wódka na wesele

Witam gdzie w Łomży można kupić w przystępnej cenie i dobra wódkę na wesele?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wódka na wesele

My kupiliśmy (co prawda nie w Łomży) w Makro Pana Tadeusz w promocji. Jak powiedzieliśmy, że chcemy 180 butelek to dali nam jeszcze 5% rabatu. Ok 20 zł za butelkę wyszło.

Wsadź butelkę do zamrażalki i zobacz czy zamarza

Do Makro trzeba posiadać kartę żeby wejść... więc już odpada. A w Łomży coś się znajdzie?

do makro daja jednorazowe wejsciowki, bynajmiej tak bylo 3 lata temu, poszukaj jakiegos przedstawiciela handlowego od alkocholi

w Macro musisz mieć licencje na sprzedaż alkoholu

Nie musisz mieć licencji jak kupujesz.

toffik sprawdż w hurtowni na nowogrodzkiej to była hurtownia imperial znajduje się na przeciw byłego rynku są przyzwoite ceny i wybór powodzewnia

mam kartę Makro,mogę udostępnić.Bez zobowiązań

Tylko samogona własnej roboty z dobrego źródełka. Głowa nie boli ,można normalnie funkcjonować na drugi dzień. Ogólnodostępna wódka to wódka z proszku na bazie tkz.chemii.

Pomysłowo.

jak nie hurtownia imperial to idz do alkoholi swiata na pilsudskiego ten sam wlasciciel dogadasz sie z nim

ewentualnie kuflant lub kropka

w Makro czy innych hurtowniach, NIE musisz mieć licencji jak kupujesz, są dwie różne ceny , z opłaconą licencją i bez,

a wiesz co to jest brak faktur w trakcie kontroli krzyżowej … urzędnik skarbowy może dojść do daleko idących wniosków, że dana firma okradała budżet państwa osiągając nie opodatkowane przychody odsprzedając kupiony taniej alkohol

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Licencji nie trzeba jak sie kupuje w MAKRO wiem... ;) Jeśli chodzi o samogonkę to odpada bo raczej nie chce tego na weselu bo nie planujemy robić wiejskiego stołu ani nic w tym stylu. Co do hurtowni na Nowogrodzkiej to właśnie sam o niej myślałem ale wolałem zapytać tu czy nie ma gdzieś innej np. tańszej lub z większym wyborem hurtowni. Lomzyk podsuneles mi dobry pomysł z tym sklepem na Piłsudskiego. DZIEKI :D

fakt, kupując ponad 100 butli możesz negocjować po 50 groszy na butelce a i to po tym jak \"sklepowa\" z Piłsudskiego dogada się z Nowogrodzką , na jedno wychodzi, tu i tam

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Jak 50gr no to nie wiele. Wiec chyba jednak kupimy w hurtowni na Nowogrodzkiej

człowieku, czy ty masz odrobinę rozumu, ja tylko dałem przykładową sytuację z własnej autopsji, te 50gr nie jest wiążące, to tylko rząd wielkości,
a sklep na Piłsudskiego podlega właścicielom hurtowni na Nowogrodzkiej, i tak ZAWSZE decyzja należy do szefów , wal śmiało na Nowogrodzką

... rada, jak masz trochę czasu a istotne przy np 100-200 butlach jest 100-200 zł , może i 300 -400 to hurtownia ? poczekaj na święta będą promocje w dyskontach ,gorzała ta sama , za kilka dni będą promocje ,
hurtowni raczej ci tyle nie opuści na wstępie , pojedż zapytaj , poczekaj na ofertę a zarobisz i nawet kilka zł na 0,5 L

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

W łomży tanio wódki nie kupisz, a w hurtowni bez koncesji nie sprzedadzą

Ja na swoje wesele kupowałem wodke w hurtowni eurocash w Pułtusku na 200 butelkach zaoszczędziłem 1000 zł wiec warto było jechać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org