Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
akcja Policji na Śniadeckiego |
Witam Wiecie co się dzieje na ul Śniadeckiego. Przedchwilą policja zgarneła gostka tuż koło mojego bloku. Powalili go na trawnik i skuli w kajdanki. Przyjechała Nyska i go zapakowali. Za chwile przybiegł gość po cywilnemu i rzekł że reszta uciekła na strzelnicę. I tam pojechali. Gibom
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: akcja Policji na Śniadeckiego |
GIBON ty byś się czymś zajoł a nie jak stara babka obcinać z okna i plotkować na ten temat .
|
|
pobili typa
|
|
Chłopaki narozrabiali w pubie, płotek naprawili to ich stróże teraz też naprawia...
|
|
akcja wogole byla przedziwna. kolesie ostro poturbowali jakiegos chlopaka- on lezal a jego ze trzech kopalo. potem sie bultali do wlasciela, a ten i ch straszyl palką, rozwalili mu plotek i ostro kozaczyli, ale jak przyjechala policja to naprawde efektownie uciekali:) jurni chlopcy latali po osiedlowych ogrodkach i boisku. 3 z nich policja złapała, ale wlasciciel niezle poturbowany- głowa rozcięta- podobno oberwał butelką i odwiozla go karetka. Mieszkańcy bloków mieli niezle widowisko.
|
|
w jakim pubie? a rutkowskiego tam nie bylo? to nie jego akcja byla?
|
|
hehe... dzieci z Południa :) pouciekali :) twardziele :)
|
|
...albo z Małkini... ? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
rutkowskiego nie bylo ale na pewno colombo sie zjawi
|
|
WOW
|
|
To było w ELICIE. HA hA ha Pozdrawiam Dyzmir
|
|
hej dlaczego z MAłKINI? macho
|
|
wlasnie, akurat mysle ze dzieci z Małkini maja duzo ciekawszych rzeczy do roboty...zarty zartami ale mogles wymyslec tysiac innyh nazw ale Malkinia w ogole nie pasuje -tam jest taka ekonomia ze sobie Łomża moze...
|
|
To własciciel Elity dostał lanie! Pozdrawiam Dyzmir
|
|
kefas co ty wiesz o małkini?????????? macho
|
|
"hehe... dzieci z Południa :) pouciekali :) twardziele :)" ciekawe jak ty byś sie zachował?? pewnie gybyś tam sie znalazł pobił byś z nimi właściciela, pozniej kolesi a na koniec dał byś sie złąpać policji bo co tam nie
|
|
Skoro potrafili pobic starszego pana to dlaczego nie mieliby pobic starszych panow policjantow? bali sie czegos? zobaczyli smoka?
|
|
smnieszni jestescie
|
|
a Ty jestes smieszny.
|
|
buhehehe, nawet nie zauwazylem ale **** w to nadal tak uwazam szczegolnie ty
|
|
ojej ja jestem smNieszny? a co to jest? A tak w ogole to potwierdz swoja teze "smnieszni jestescie" daj jakies argumenty swiadczace za tym itp itd.
|
|
Idźcie z tym do sądu
|
|
fLoorek cioto nie łap za słowka, dla cibie literowki to tak powazna sprawa jak wiekszosc poruszanych tutaj na forum, matka cie nie karmiła cycem tylko ojciec drutem ze tak sie ***** przejales
|
|
JA: pytasz, jak bym się zachował? NORMALNIE bym sie zachował. Czyli nie robiłbym rzeczy, po zrobieniu których musiałbym uciekać :) Dzieciaki uciekają, jak nakradna jabłek z sadu xiędza :) Dorosli ludzie NIE UCIEKAJĄ - na tym polega dorosłość. Jak wydoroślejesz, to sie przekonasz. I wyprowadź się z tego Południa, bo tam jakoś tak nienormalnie jest... Pozdro.
|
|
"Ja" to pewnie kolejne dziecko na forum, które zawsze ma racje, a jeśli jej nie ma to też ją ma ;] Zamiast argumentów używa wulgaryzmów. Ja nie przejmuj się też kiedyś byłem dzieckiem i jak nie miałem konkretynych argumentów to wyzywałem innych :-) Tak nawiasem mówiąc to lubie te gangsterskie opowieści dzieci ;] Chodzi taki do podstawówki, gimnazjum czy ewentualnie szkoły średniej i chwali się to co nie on ;-] Ja - dzięki za wypowiedzi na forum , zawsze sie można troszkę pośmiać. Ja - i tak wiem, że nie oszczędzisz mi bluzgów. Jak już będziesz mnie obrażał to tak żebym też mógł się pośmiać ;]
|
|
Patsze że dla niekturych bitwy na forum to twarde życie hehehe co wy wypisujecie za pierdoly wpier zastanów się i dopiero coś napisz a nie fantazje wypisujecie ach te zabawy dzieci na forum w ormo heheheh :D
|
|
"ja" - odbija cos? matka i ojciec nie wychowali? slownictwo i wulgaryzmy na poziomie zwyklego chama. dorosnij troche.
|
|
Ten "Ja" powiedział prawdę co sie tak sracie do niego?? Jak sie wskakuje na kogos to normalne że sie broni i dziwicie sie że wulgaryzmów używa;/ Jeśli chłopaki pobili szefa eliota to dobrze zrobili;] Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
szkoda,ze Rutkowskiego wsadzili do paki bo moze by sie tym zajoł. waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz
|
|
Napewno by się "zajoł", Waldemarze Kiepski. Głos Rozsądku ![]()
|
|
akurat tekst o poludniu sa bardzo nietrafione -jak tam jest nienormalnie?? gdzie jest normalnie? Stacha Konwy? Trókąt, okolice starego szpitala? albo nawet polowa? a moze stare miasto?
|
|
jacys zalosni kolesie.. chodzi o eliota po 2 stronie miasta?
|
|
Patrzę, że ostatnio ganianki po Śniadaku stają się bardzo popularne. :)
|
|
"Napewno" - Rozsadny Glosie? Czyzby: uczyl Marcin Marcina ....? :) Sorry, I couldn't help it ..:D. wychu
|
|
:D buhehe, szkoda słow, a dzieckiem to bylem kilka ladnych lat temu :P
|
|
"Dzieckiem" czy dzieckiem? Bo dorosły to Ty może jesteś dla mamy i taty. Pozdro.
|
|
dla twojej mamy napewno
|
|
hehehe sami emeryci na forum faza ,,ja,, z twoich wypowiedzi wychodzi że jesteś albo dzieckiem albo upośledzony w stopniu umiarkowanym raczej te drugie
|
|
"dla twojej mamy napewno" "ja" moze dasz jeszcze jeden dowod, ze wciaz jestes dzieckiem? takie pyskate to tylko dzieci sa. skoncz juz ;]
|
|
"dla twojej mamy napewno" "ja" moze dasz jeszcze jeden dowod, ze wciaz jestes dzieckiem? takie pyskate to tylko dzieci sa. skoncz juz ;]
|
|
zreszta jak chcecie pajace i uwazacie ze jestescie dorosli, bo dorosli ludzie potrafia powiedziec sobie takie zeczy w oczy, to moze chcecie sie spotkac i pogadac??
|
|
daktyl pacyno, lepiej bylo by dla ciebie zeby do tego nie doszlo
|
|
Idź stąd "ja" :) Pozdro.
|
|
ide, nie bede sie z wami sprzeczal jestescie jak dzieci, chodz sami twierdzicie ze stawiam na swoim, buehhee
|
|
Poskarż się mamie
|
|
ja wiesz naprawde się boję heheheh :D
|
|
wiem cioto, dlatego sie nie spotkasz jeden z drugim, obsrance, tacy sami jak ten koles z tego baru, pizde darl przez telefon, sral sie jaki to on kozak a jak kolega tam pojechal to jakos zmienil zdanie i juz nie byl taki odwazny, na policje zazdwonili, mafiozi buhahaa
|
|
Fajnie ;)
|
|
Następny temat do "Uwagi" na TVN. Głos Rozsądku ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |