piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skąd szybką pożyczkę ?

Witam, kto mi podpowie skąd wziąć szybką pożyczkę. Patrzyłem na vivusa, wonga i fairway i nie wiem. Może ktoś brał i podzieli się informacjami.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skąd szybką pożyczkę ?

Potrzebujesz siana zadzwoń do bociana.

ile potrzebujesz?

Byle nie z firm które wymieniłeś i im podobnych, bo oddasz ze 2 razy więcej niż pożyczyłeś.

Ja jak potrzebowałem pieniędzy na samochód to skorzystałem z serwisu aniwus.com tam znalazłem wszystkie informację związane z kredytem na samochód i wiem że ogólnie można się tam dowiedzieć wszystkich informacji związanych z pożyczkami

a admin obiecał, że będzie usuwał wpisy reklamowe i pozycjonujące, takie jak ten zaczynające się dzejdzej086 a kończące mariusz28 ... jak zwykle obiecanki macanki.

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

No tak ........., to już zaraza na tym forum. Czyżby akcja prowadzona przy aprobacie (umowie finansowej) właścicieli Speed ?!?!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Rondo z tego co pamietam to jesli odda w przeciagu 30-tu dni zaplaci 10 zl za pozyczke jesli chodzi o wonga

Mniejsza o to, jak się okazało chodziło tu tylko o wklejenie linka, a ja głupi dałem się nabrać...

Z tymi szybki pożyczkami to radzę uważać, bo nie wszystko złoto co się świeci. Dodatkowe koszta związane z opłatami za ubezpieczenie, rozpatrzenie wniosku, wysłanie monitu ponaglającego, gdy spóźnimy się jeden lub dwa dni ze spłatą to norma. Poczytajcie sobie co niektóre historie na http://www.forum-kredytowe.pl/f135/.
A zresztą róbcie jak chcecie :)

Witam! Serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą pożyczki w wonga.com Nasza oferta jest niezwykle atrakcyjna. Pierwsza pożyczka u Nas to koszt jedynie 10zł. Pożyczając np. 500zł do spłaty jest jedynie 510zł. Pieniądze można pożyczyć na okres aż do 60 dni, a maksymalna kwota takiej pożyczki to 750zł.

W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599 lub skorzystania z chata na naszej stronie wonga.com.

Pozdrawiam
Tomasz | Ekspert wonga.com

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org