Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep sztućce |
Witam, potrzbuję informacji gdzie w Łomży znajdę sklep z sztućcami przykładowo firmy Gerlach jak i również innych firm aby dobrej jakości. W sklepach typu media expert nie ma, natomiast w mrówce farbexie i marketach są ale słabej jakości. Chodzi mi o sklep zajmujący się typowo sprzedażą akcesoriów do kuchni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep sztućce |
dla 1 osoby sklepu nie otworza na alegro cos tam wygrzeb jak kazdy obywatel .teraz sa takie czasy ze przewaznie zakupy robi sie w sieci nikt nie ma czasu na chodzenie po sklepach i przeplacanie za chinszczyzne
|
|
Na Kazańskiej w tym ciągu od ulicy Piłsudskiego jest chyba sklep w którym sprzedają takie rzeczy.
|
|
Ja kupiłam sztućce gerlacha w hurtowni, na skrzyzowaniu wojska pol i sikorskiego jest ten nowy sklep prestige, za nim w domu znajduje się ta hurtownia.
|
|
Tak mają tam dobre rzeczy i w dobrej cenie.
|
|
.
|
|
Polecam np. te sztućce http://alekxs.pl/Kpl-104-szt-dla-12-osob-Komplet-104-szt_12-osob-04A-Celestia-polysk-W-1414p.html W tym przypadku tak jak w wielu innych też okazuje się, że w internecie jest taniej niż w stacjonarnych sklepach.
|
|
Na stronie http://www.fide.pl jest ciekawa oferta sztućców marki Villeroy & Boch. Prezentują się naprawdę nieźle. Można je kupić dla siebie lub też są ciekawym pomysłów na upominek dla nowożeńców. Ich jakość jest świetna, więc na pewno nas pozytywnie zaskoczą.
|
|
Justa mendo spadaj z tego forum
|
|
Ja też polecam hurtownię na rogu Sikorskiego i Woj.Pol .
|
|
A w Duce oglądałes? Maja zarowno stacjonarne sklepy jak i mozliwość zamawiania online :) my mamy od nich sztućce i sa bardzo dobre a nie kosztuja majatku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |