czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sklep sztućce

Witam, potrzbuję informacji gdzie w Łomży znajdę sklep z sztućcami przykładowo firmy Gerlach jak i również innych firm aby dobrej jakości. W sklepach typu media expert nie ma, natomiast w mrówce farbexie i marketach są ale słabej jakości. Chodzi mi o sklep zajmujący się typowo sprzedażą akcesoriów do kuchni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sklep sztućce

dla 1 osoby sklepu nie otworza na alegro cos tam wygrzeb jak kazdy obywatel .teraz sa takie czasy ze przewaznie zakupy robi sie w sieci nikt nie ma czasu na chodzenie po sklepach i przeplacanie za chinszczyzne

Na Kazańskiej w tym ciągu od ulicy Piłsudskiego jest chyba sklep w którym sprzedają takie rzeczy.

Ja kupiłam sztućce gerlacha w hurtowni, na skrzyzowaniu wojska pol i sikorskiego jest ten nowy sklep prestige, za nim w domu znajduje się ta hurtownia.

Tak mają tam dobre rzeczy i w dobrej cenie.

.

Polecam np. te sztućce http://alekxs.pl/Kpl-104-szt-dla-12-osob-Komplet-104-szt_12-osob-04A-Celestia-polysk-W-1414p.html W tym przypadku tak jak w wielu innych też okazuje się, że w internecie jest taniej niż w stacjonarnych sklepach.

Na stronie http://www.fide.pl jest ciekawa oferta sztućców marki Villeroy & Boch. Prezentują się naprawdę nieźle. Można je kupić dla siebie lub też są ciekawym pomysłów na upominek dla nowożeńców. Ich jakość jest świetna, więc na pewno nas pozytywnie zaskoczą.

Justa mendo spadaj z tego forum

Ja też polecam hurtownię na rogu Sikorskiego i Woj.Pol .

A w Duce oglądałes? Maja zarowno stacjonarne sklepy jak i mozliwość zamawiania online :) my mamy od nich sztućce i sa bardzo dobre a nie kosztuja majatku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org