Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezes Łksu ciągle w sts-ach siedzi... |
ciekawe ile postawił na przeciwników żeby z nami wygrywali. oj ja nie wiem czy prezes ligowej drużyny może tak ostentacyjnie grać w stsach. czy to nie jest zabronione??/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezes Łksu ciągle w sts-ach siedzi... |
O ile postawil na nich, a nie im, ani naszym, to o co sie denerwowac?
|
|
Dobrze- niech gra i wygrywa! Oby wygrane przekazywał na konto ŁKS. Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Siedzi w STS-ach bo nie ma nic do roboty.Jest na emeryturze i to jest jego główne zajęcie a nie społeczna prezesura w ŁKSie. Jak go wybrali to ludzie z krochmalni ,gdzie kiedyś pracował boki zrywali ze śmiechu .
|
|
jak lubi grać w sts-ach to nikt nie powinien tego krytykować
|
|
Jak go w STS częsciej widziałem jak w kościele :P
|
|
Od dawna gral ,wiec dlaczego ma teraz przestac .Gra zreszta bardzo rozsadnie i posiada duza wiedze przydatna do typowania . Przeciez to jest sportowa zabawa wiec dlaczego w niej nie uczestniczyc ? użytkownik usunięty
|
|
Każdy stary łomżyniak wie kim jest Pan Kaseja, co robił i robi, ale czy wiemy co zrobi by uratować II ligę. Zyczę mu wygranej 2 mln zł, tylko przed zawarciem zakładu musi wypowiedzieć mantrę "wszystko co wygram oddam na ŁKS".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |