Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIEPEŁNOSPRAWNII |
Witam , jestem tutaj nową osobą w Łomży, chciałem zapytać gdzie osoba z orzeczeniem o niepełnosprawności mogła by znaleźć w Łomży pracę lub okolicach . Google za dużo nie powie ;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIEPEŁNOSPRAWNII |
Wszystko zależy od tego jaką masz niepełnosprawność. Wiadomo jeśli nie jesteś w stanie się poruszać to nie złożysz CV na ratownika na basenie . Konkretny problem konkretne możliwości pracy. Ostatnio podobno było ogłoszenie ze poszykują pielęgniarki w Łomżyńskim szpitalu z orzeczeniem o niepełnosprawności.
|
|
Jestem z łomży i od kilku miesięcy szukam pracy.Też mam grupę.I nie ma szansy na prace.Szukaj w PUP i na ogłoszeniach.Czasem coś się pojawia.Dużo zależy od wieku i wykształcenia.Poszukaj na kompie zakładów pracy chronionej.Powodzenia.
|
|
z tego co słyszałam to w sklepie Stokrotka zatrudniają z orzeczeniem o niepełnosprawności
|
|
Czasem potrzebują do ochrony w marketach.
|
|
Idę do PUP jak coś znajdę,to Ci odpisze.
|
|
w pup to raczej nie ma nic, jakby to ten urząd był nieudolny ogloszenia na 4 lomza sprawdzilem i ani jednej propozycji zna ktos moze jakies firmy w lomzy albo okolicy gdzie niepelnosprawni pracuja ?
|
|
A co wcześniej robiłeś że teraz dopiero szukasz pracy jak uzyskałeś stopień?
|
|
ja dopiero po szkole jestem i po przeprowadzce tutaj wykszt. srednie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |