Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rejs po lomzy |
Witam! Po narwi plywal statek \"Bona\" probowalam znalezc na internecie namiar na pana organizujacego rejsy lecz teraz nie moge znalezc ...czy ktos moze mi pomoc i podac kontakt ?najlepiej maila bede wdzieczna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rejs po lomzy |
Ania wystarczy się udać na Rybaki do Szczubełka on organizuje te rejsy!! ab
|
|
ta...tylko, że on po Łomży nie pływa, a Ania chce rejsu po mieście! mam autko z przyczepką. się krzesła wstawi i Was obwiozę. ile osób będzie? co do ceny to się dogadamy.
|
|
P. Szczubełek tel.502-565-084.
|
|
Rejs po miejscówkach w Łomży Łódką Bols.
|
|
napisalam ze \"po narwi \" nie Łomży ...druga sprawa ....tak wiem ze pan Szczubelek to organizuje i gdzie go znalezc ale problem ze nie jestem aktualnie w Łomży a potrzebuje kontakt na teraz ....widze jedna konkretna odp za ktora dziekuje i dalej juz poradze sobie :) po temacie
|
|
a widzisz, jaki ten Admin dowcipny?! to on temat zatytułował Ci \"rejs po lomzy\"... nie zamie się konkretną robotą, tylko dowcipy mu w głowie!
|
|
Admin tu nie zagląda, kiedyś zajrzał, złapał się za głowę, nogi mu się ugięły i powiedział tylko \"nigdy więcej\"...
|
|
ot ta łomżą taka duża że hohoho ..... godzina czasu i obejdziesz wzdłuż i wszesz pozdrawiam
|
|
Taaakie miasto że każda ulica prowadzi w pole z kartoflami.
|
|
2 x siwy nie przesadzaj! wpływając w Szosę Zambrowską, sady podziwiać można... a pierwsze pole z kartoflami dopiero pod Starą Łomżą było w zeszłym roku...
|
|
wplywasz na strzelnice chyba to teraz skejt park kolo osiedla sniadeckiego a tu krowy sie pasa
|
|
One sie nie pasa.Przyszly na rolki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |