Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do audi a4 b5 |
Do posiadaczy audi a4 b5 , potrzebuje pożyczyć pompki zamka centralnego w celu sprawdzenia czy dziala u mnie centralny zamek, pompka ma dwa wyjśćia na wężyki, numer pompki 8do 862257 , jezeli ktoś ma byłbym wdzięczny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do audi a4 b5 |
A co sie dzieje ? Zadnych drzwi nue otwiera ?? Wogole ja słychać jak pracuje pompka ? Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
pompka jest zepsuta i wogole potrzebuje drugiej pompki zeby sprawdzić czy elektryka jest oki no i chce wsadzić na chwile drugą zeby tylko sprawdzić czy zamknie mi drzwi.
|
|
jak dmuchnę w przewody to zamyka mi tylko przód i klapkę a tylnich nie
|
|
szukaj przerwy peknietego przewodu ktorym ucieka powietrze (ciśnienie)
|
|
W tych autach psuja się właśnie te pompki, niby słychać ze chodzi a rozsypuje się wirnik który wytwarza ciśnienie... Przerabiałem to ale już kilka lat temu i dokładnie nie pamiętam... rozbierz i sprawdź. Poczytaj na forum www.a4club.pl tam jest opisane. Ja pamiętam ze kupiłem taki zestaw naprawczy i wlutowałem nowy silniczek i działa do dziś. Wtedy cały ten sterownik zamka kosztował uzywany 600zł i było trzeba kombinowac. A jak nie dojdziesz to mam takie auto 99r
|
|
http://olx.pl/oferta/kompresorek-centralny-zamek-audi-regeneracja-zestaw-naprawczy-CID5-ID5lqUj.html
|
|
a mozesz mi podac do siebie kontakt
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |