piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do audi a4 b5

Do posiadaczy audi a4 b5 , potrzebuje pożyczyć pompki zamka centralnego w celu sprawdzenia czy dziala u mnie centralny zamek, pompka ma dwa wyjśćia na wężyki, numer pompki 8do 862257 , jezeli ktoś ma byłbym wdzięczny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do audi a4 b5

A co sie dzieje ? Zadnych drzwi nue otwiera ?? Wogole ja słychać jak pracuje pompka ?

Tylko Bóg moze mnie sadzic…

pompka jest zepsuta i wogole potrzebuje drugiej pompki zeby sprawdzić czy elektryka jest oki no i chce wsadzić na chwile drugą zeby tylko sprawdzić czy zamknie mi drzwi.

jak dmuchnę w przewody to zamyka mi tylko przód i klapkę a tylnich nie

szukaj przerwy peknietego przewodu ktorym ucieka powietrze (ciśnienie)

W tych autach psuja się właśnie te pompki, niby słychać ze chodzi a rozsypuje się wirnik który wytwarza ciśnienie... Przerabiałem to ale już kilka lat temu i dokładnie nie pamiętam... rozbierz i sprawdź. Poczytaj na forum www.a4club.pl tam jest opisane. Ja pamiętam ze kupiłem taki zestaw naprawczy i wlutowałem nowy silniczek i działa do dziś. Wtedy cały ten sterownik zamka kosztował uzywany 600zł i było trzeba kombinowac. A jak nie dojdziesz to mam takie auto 99r

http://olx.pl/oferta/kompresorek-centralny-zamek-audi-regeneracja-zestaw-naprawczy-CID5-ID5lqUj.html

a mozesz mi podac do siebie kontakt

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org