Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Referendum w sprawie Straży Miejskiej |
Witam wszystkich. Wie ktoś może cos w tej sprawie?? Miało być referendum i cisza... .........................................................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Referendum w sprawie Straży Miejskiej |
Referendum nie będzie bo potrzeba 5000 podpisów a kto to zbierze
|
|
Podpisy sie zbierają!!!! Jest juz ich ok.3500...REFERENDUM MUSI SIE ODBYĆ!!!!!!
|
|
a gdzie te podpisy można złożyć, bo do nas nawet nie dotarło takie info, a kilkanaście osób na pewno się podpisze. 5tyś to nie problem :)
|
|
u mnie to sąsiad zbierał podpisy, trzeba popytać, .........................................................................
|
|
Na zbieranie podpisów jest chyba 60 dni. A który to już dzień od złożenia wniosku?
|
|
Uuu I listy nie oddane po 60 dniach? Hmm a teraz co z danymi osobowymi ludzi ktorzy się podpisali. A może dane się do czegos innego przydadza teraz??
|
|
szkoda, że informacji o listach ZERO. Ludzie podpisywaliby gdyby mieli chociaż podstawowe informacje. Niestety z takim przygotowaniem, czas na listy, zbieranie podpisów referendum nie wypali na pewno. Najpierw porządne przygotowanie, a wszystko pójdzie w dobrym kierunku
|
|
Zlikwidować to ŚCIERWO!!!! Ludzie do podpisów!!!
|
|
Pytajcie się, podpisujcie. Ja już podpisałem.
|
|
no to pytam po raz kolejny gdzie? Nie będę chodził od domu do domu pytał obcych ludzi.. Gdzie są te listy?
|
|
Sami strażnicy zbierają, wystarczy podejść gdy są na ulicy, mają nawet długopis... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Akcja w toku, spotkałem człowieka z listami podpisu. Jest szansa,że Prezydent ich usunie bez konieczności referendum. Tu link do FB z kontaktem do gościa co to ogarnia https://www.facebook.com/events/1506933846225069/?fref=ts
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |