Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ocena Sylwestra 2014 |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ocena Sylwestra 2014 |
Ja spędziłem sylwka na białej sali i mam zamiar tam się bawić w przyszłym roku.
|
|
ja byłem u Grażyny... super drinki serwuje i co najfajniejsze, przy rurze tańczy. było super!
|
|
Uważam, że Sylwester w każdym lokalu był udany. Jak jest dobrze to bardzo rzadko ktoś pochwali, jeśli jest gorzej forum aż huczy. jest cicho i nikt nie narzeka. Nie wracajmy już do tematu i cieszmy się że w tym roku w całej Łomży było bez większych wpadek i w lokalach i na Starym Rynku.
|
|
TEMAT:Gdzie sylwester w tym roku ? Autor: Baska1979 (---.ssp.dialog.net.pl) Data: 01-01-15 09:30 NIE POLECAM sylwestra w MENSIE NA SIENKIEWICZA!!! bylam i nie polecam!!! jedzenie bylo bardzo dobre, dj do DUPY!!!!!puszczal same disco polo, gdzie bawilo sie jego towarzystwo, a innych gosci mial gdzies...na liczne prosby o piosenki zbywal... dwa dni przed sylwestrem wlasciciel powiedzial ze bedzie ok 80 osob. Jakiez bylo nasze zdziwienie jak okazalo sie ze w sumie jest nas siedmioro!!!!!to byl koszmar:(((( aliści to prawda? :) jedzenie dobre, a dj do dopy? widać w Łomży nie ma zapotrzebowania na dobre lokale, jak ludziom wystarczą darmowe imprezy na rynku, to co mieli sprowadzić dj Adamusa? z drugiej strony, organizator powinien odwołać taką \"imprezę\" , żeby nie stresować potencjalnych imprezowiczów, tylko jak to przewidzieć , skoro do ostatniej chwili przyjmowali rezerwacje ? i wcześniej ludziom już zaprogramowali ten wieczór? mieli to odwołać 5 minut przed dwunastą? nie wiem, a może cena była zaporowa i zbyt odbiegała od innych? ile tam kosztowało \"od pary\" ? osobiście tym razem bawiłem się poza Łomżą, ale PISZCIE JAK TO BYŁO tu i jakie wrażenia , tak na przyszłość GDZIE WASZYM ZDANIEM BYŁA NAJLEPSZA ZABAWA ?
|
|
Szczerze to nie pamiętam..... było tak szampańsko i zajebiście hehehe wuda się lała marycha szalala totalny odlot nawet nie zauważyłem źe przychodnie pozamykali hehe pozdro ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |