Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
motocykl 125 |
Witam, jako że prawko kat.b mam już 3 lata, chciałbym zacząć przygodę z motocyklami, i tu pojawia się moje pytanie: jakie motocykle polecacie? najlepiej tak w kwocie do 3.5-4tys, ale można ten limit nagiąć tak do około 4.5tys. Bardzo podoba mi się Daelim Roadwin 125 naked (bez owiewek), szukam czegoś w tym stylu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: motocykl 125 |
Daj sobie spokój z tą chińszczyzną... Lepiej kup lekko używanego japońca, np. Gienek125 od Suzuki. Pozdrawiam
|
|
|
WSK 125
|
|
Jeśli chcesz mieć fajne osiągi, szukaj czegoś 2t, np. nsr 125, mito A jak spokojna jazda to 4t będzie dobre, np varadero, yzf, ybr, cbr
|
|
wolę spokojną jazdę i ekonomię, dlatego lepszy dla mnie będzie 4t, honda rebel jest całkiem fajna, ale wolałbym coś bardziej w stylu tego co podałem. Varadero bardzo mi się podoba i wygląda poważnie, ale niestety nie moja półka cenowa. CBR, YZF, YBR zabawnie wyglądają na tej cienkiej oponie. chciałbym coś w stylu co ten Daelim, niby koreaniec na częściach od Hondy, ale średnio jestem przekonany
|
|
Ten Daelim to koreańska wersja CBR, którą możesz w granicach 4 tyś znaleźć. Daelim z jakiego roku? Zorientuj się jaki jest dostęp do części, bo może być kłopot :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |