Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szkoła drzewna-opinie |
Witam. Ciekawi mnie co myślicie, jaką macie opinie o szkole Drzewnej ( Zespół Szkół Drzewnych i Gimnazjalnych w Łomży ) ? Dlaczego w tym roku nie było pierwszych klas średnich , co się dzieje z tą szkołą ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szkoła drzewna-opinie |
bo to już pewnie jej koniec
|
|
opinia jest taka ze buzek rozwalil i drzewna i trojke czyli szkoly 8klasowe. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bo w tej szkole nie ma liceum, tylko technikum. Uczyłem się tam, porażka ta szkoła :) ---------------------------------------------
|
|
Teraz nie wiem, ale kiedyś... lux. To była szkoła z odpowiednią kadrą, tradycją... No może brakowało lokalowo co nieco, ale betonowa dyrekcja tak zarządzała. Wielka szkoda, że ktoś dopuścił do rozpadu tej szkoły. Jakby żył ś.p. Chojnowski napewno by do tego nie dopuścił. Pozdrawiam absolwentów tej szanowanej szkoły. P.S. Dzisiejsza młodzieżówka niech się nie wypowiada plis...
|
|
jelcze w mpk też miały tradycję i ich już nie ma :):) tragedia ---------------------------------------------
|
|
w Drzewnej było super. Jestem jej absolwentką i nigdy nie żałowałam swego wyboru :-) Szkoda tylko że tak skończyła :-( Chciwość ludzka nie zna granic.... :-( Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |