piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tz ile dałeś na ŁKS?

Pytanie jest proste. Nazwisko adresata też. Czekam na odpowiedź.
Panie tz jak powiesz że 50 zł oprócz biletów to uznam, że dałeś więcej niż inni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tz ile dałeś na ŁKS?

Wiarus, a ciekaw jestem dlaczego pytasz?
Pytanie wydaje mi się z lekka urojone! Szczególnie w tym miejscu i w tym kontekście.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

ja 100 dałem na cegiełkę ale nie wiem czy było warto

:-C

...nie bylo !!!

Odpowiem, jak się przedstawisz wiarusie. Zapewniam cię jednak, że i tak czuję się jak idiota dolewający do dziurawej beczki. W tym stanie rzeczy pieniądze nie są najpilniejsze, lecz zdrowy rozsądek.

Do tz .. . ja wiem kim jest wiarus ...

JEŁOPEM

Proszę potwierdzić lub wyjaśnić : czy wiarus =SiaRa= Sroczyński, Bo, że SiaRa to MBS to nawet jego najbliźsi współpracownicy mówią. Totalny wstyd, infantylny łobuziak babcię z karabinkiem sobie wkleił , ha ,ha. I te teksty - żenada.

To chyba nie jest możliwe. Za poważny facet i to na mocno eksponowanym stanowisku. To mogą być jego pieski.

"Za poważny facet" - hahaha a to dobre :) W moim mniemaniu Pan MBS wcale nie jest poważny :) Panie Macieju czekamy na zdemaskowanie wiarusa... ;) Ciekaw jestem, co za niepoważny człowiek kryje się pod tym nickiem... z resztą co tu gadać, sam temat w którym toczy się ta dyskusja daje dużo do myślenia na temat autora....

Nie macie prawa ujawniać danych żadnego z forumowiczów, dopóki on sam się na tego nie zdecyduje.

Pozdrawiam

Każdy może zrobić se nicka jakiego chce. Zmienić też nie problem. Można zmienić i dalej pisać pod innym nickiem. Ja wiem kto to MrS i co z tego?

:-C

..SE NICKA.... BUHEHEHEHHEHEHE

"Każdy może zrobić se nicka jakiego chce" Panie Marcinie coz za mistrzowska ortografia

______

Żyj żyj na maxa...

nic nie dałem :)

Jack Daniels rulezzzzzzz

http://www.wprost.pl/ar/?O=92071&C=57

"""W rozmowie z "Wprost" jeden z byłych drugoligowych sędziów powiedział, że w systemie "drukowania" meczów od lat nic się nie zmieniło. Może tylko suma łapówki została zrewaloryzowana o wskaźnik inflacji. I tak sędzia główny prowadzący mecz drugoligowców bierze około 10 tys. zł. Do tego dochodzi miejsce w luksusowym hotelu i tyle prostytutek, ile sobie zażyczy. - To jest standard, o którym już nikt nawet nie wspomina w negocjacjach - opowiada nasz rozmówca. Wedle jego wiedzy, nawet 80 proc. meczów jest ustawianych, o czym nie wiedzą tylko działacze z piłkarskiej centrali. Inny nasz informator mówi, że piłkarze są równie skorumpowani jak działacze i sędziowie. I to nie tylko na poziomie drugiej i trzeciej ligi, jak twierdzą władze PZPN."""

Miłej lektury

no i zastanowmy sie dlaczego stadiony w polse swieca pustkami?
- jakto przez co? przez tyh bandytow co sie bijaaaaaaaaaaaaaaa na meczach
- a moze dlatgo ze wiele osob nie ma ochoty ogladac meczow ktore sa ustawiane przez mafie z miodowej?

\\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"

bardzo proszę o pomoc w zagadce kto to jest wiarus - mam z nim na pieńku - totalny wariat wodolej i debil . Gdybym wiedział kto to jest z pewnością zawitałby w prokuraturze .

to byś był frajer i tyle pabloz4 pozdro dla kumatych

o kurcze kto tu si wpisujeeee... prokuratura strasza? ja piernicze.... diwny jest ten świat "szara łomżyńska rzeczywistość..."

\\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org