Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tz ile dałeś na ŁKS? |
Pytanie jest proste. Nazwisko adresata też. Czekam na odpowiedź. Panie tz jak powiesz że 50 zł oprócz biletów to uznam, że dałeś więcej niż inni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tz ile dałeś na ŁKS? |
Wiarus, a ciekaw jestem dlaczego pytasz? Pytanie wydaje mi się z lekka urojone! Szczególnie w tym miejscu i w tym kontekście. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
ja 100 dałem na cegiełkę ale nie wiem czy było warto ![]() :-C
|
|
...nie bylo !!!
|
|
Odpowiem, jak się przedstawisz wiarusie. Zapewniam cię jednak, że i tak czuję się jak idiota dolewający do dziurawej beczki. W tym stanie rzeczy pieniądze nie są najpilniejsze, lecz zdrowy rozsądek.
|
|
Do tz .. . ja wiem kim jest wiarus ...
|
|
JEŁOPEM
|
|
Proszę potwierdzić lub wyjaśnić : czy wiarus =SiaRa= Sroczyński, Bo, że SiaRa to MBS to nawet jego najbliźsi współpracownicy mówią. Totalny wstyd, infantylny łobuziak babcię z karabinkiem sobie wkleił , ha ,ha. I te teksty - żenada.
|
|
To chyba nie jest możliwe. Za poważny facet i to na mocno eksponowanym stanowisku. To mogą być jego pieski.
|
|
"Za poważny facet" - hahaha a to dobre :) W moim mniemaniu Pan MBS wcale nie jest poważny :) Panie Macieju czekamy na zdemaskowanie wiarusa... ;) Ciekaw jestem, co za niepoważny człowiek kryje się pod tym nickiem... z resztą co tu gadać, sam temat w którym toczy się ta dyskusja daje dużo do myślenia na temat autora....
|
|
Nie macie prawa ujawniać danych żadnego z forumowiczów, dopóki on sam się na tego nie zdecyduje. Pozdrawiam
|
|
Każdy może zrobić se nicka jakiego chce. Zmienić też nie problem. Można zmienić i dalej pisać pod innym nickiem. Ja wiem kto to MrS i co z tego? ![]() :-C
|
|
..SE NICKA.... BUHEHEHEHHEHEHE
|
|
"Każdy może zrobić se nicka jakiego chce" Panie Marcinie coz za mistrzowska ortografia ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
nic nie dałem :) Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
http://www.wprost.pl/ar/?O=92071&C=57 """W rozmowie z "Wprost" jeden z byłych drugoligowych sędziów powiedział, że w systemie "drukowania" meczów od lat nic się nie zmieniło. Może tylko suma łapówki została zrewaloryzowana o wskaźnik inflacji. I tak sędzia główny prowadzący mecz drugoligowców bierze około 10 tys. zł. Do tego dochodzi miejsce w luksusowym hotelu i tyle prostytutek, ile sobie zażyczy. - To jest standard, o którym już nikt nawet nie wspomina w negocjacjach - opowiada nasz rozmówca. Wedle jego wiedzy, nawet 80 proc. meczów jest ustawianych, o czym nie wiedzą tylko działacze z piłkarskiej centrali. Inny nasz informator mówi, że piłkarze są równie skorumpowani jak działacze i sędziowie. I to nie tylko na poziomie drugiej i trzeciej ligi, jak twierdzą władze PZPN.""" Miłej lektury
|
|
no i zastanowmy sie dlaczego stadiony w polse swieca pustkami? - jakto przez co? przez tyh bandytow co sie bijaaaaaaaaaaaaaaa na meczach - a moze dlatgo ze wiele osob nie ma ochoty ogladac meczow ktore sa ustawiane przez mafie z miodowej? \\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"
|
|
bardzo proszę o pomoc w zagadce kto to jest wiarus - mam z nim na pieńku - totalny wariat wodolej i debil . Gdybym wiedział kto to jest z pewnością zawitałby w prokuraturze .
|
|
to byś był frajer i tyle pabloz4 pozdro dla kumatych
|
|
o kurcze kto tu si wpisujeeee... prokuratura strasza? ja piernicze.... diwny jest ten świat "szara łomżyńska rzeczywistość..." \\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |