Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
faraonki w bloku |
Czy ktoś zna sposób na te paskudztwa?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: faraonki w bloku |
https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=faraonki+jak+si%C4%99+ich+pozby%C4%87
|
|
w internecie czytałam, stosowałam rożne metody wystarczało na jakiś czas, ale ciągle powracają , ciekawa jestem czy ktoś ma doświadczenie w tym temacie.
|
|
Kiedyś były u mojej mamy. Pamiętam, że zniknęły po "akcji" przeprowadzonej w całym pionie- tzn. wszyscy sąsiedzi z pionu kupili jakieś środki na mrówki i użyli ich w jednym czasie.
|
|
cukru nasyp same znikna
|
|
To nic nie da, że wytępisz tylko u siebie. Za dzieciaka pamiętam, jak w całym bloku przeprowadzano dezynsekcję i jest spokój do dziś. Zgłoś do spółdzielni ten problem.
|
|
A co zrobić z meszkami spożywczymi? Takimi latajacymi - być może przyniosłam je ze sklepu w mące.. :(
|
|
okno otworz wyleca
|
|
na meszki dobra jest płytka Globol, zawiesisz ją w pomieszczeniu gdzie pomieszkują meszki, z dala od rąk, bardzo skuteczna, a kupisz w sklepie ogrodniczym
|
|
o super - dzięki, wypróbuję
|
|
kup trutke kiedys lata lemu mialam to samo po za tym mialy siedlisko w starych kasetach:) nie wiem jakim cudem. kup trutke pomogla a dlugo sie z tym meczylam.
|
|
faraonki przebywają w kuchni, robiłam generalne porządki, gniazda nie znalazłam, kupiłam płytkę globol, zobaczymy czy pomoże
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |