poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zamknąć temat Mechaniaka

Ja mam już dosyć. Proponuję nie wpisywać nowych postów w temacie "Dyktatura w Mechaniaku". Pojawiające sie tam ostatnio posty mają się nijak do głównego wątku. Poza tym słowo do części nowych forumowiczów - nasze forum jest powaznie traktowane przez ludzi często decydujących o naszym mieście. My, forumowicze z pewnym stażem szanujemy się wzajemnie, nie wyzywamy, wymieniamy poglądy i dyskutujemy na istotne tematy, czasami smiejemy się. Jeśli chcecie być poważnie traktowani, zastosujcie się do tych zasad. Nie róbcie z naszego forum śmietnika i miejsca do załatwiania wlasnych porachunków.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zamknąć temat Mechaniaka

I jeszcze jedno - proponuję olewać posty z wulgaryzmami, tak jak kiedyś olewaliśmy pewnych z pewnej partii, której nazwy nie wspomnę.

Popieram Zdzichu.

henryk

Zdzichu masz rację - popieram !!!
Aczkolwiek czasami cięzko jest przejść obojętnie wobec faktu bezpodstawnego oczerniania i szkalowania a wręcz poniżania niektórych ludzi (takich samych forumowiczów jak Ty i ja)....
Nie odpowiadając na takie "zagrywki" można przyjąć je za pewnego rodzaju prawidłowość a nasz brak reakcji może być potraktowany jako milczące przytaknięcie.

Uroczyście obiecuję - w temacie "Dyktatura w Mechaniaku" moje słowo "klepane" więcej już się nie ukaże :) - ważnym jest że KREFT wie już iż są ludzie o diametralnie innym poglądzie - w tym miejscu pozdrawiam tz, jacko i innych ludzi zgodnych myślowo, dla których chamstwo i wulgaryzm jest czymś, czym dla alergika jest alergent

Tiger

Ja też pozdrawiam i wspieram tz!!!!!!!!!!!

popieram , no trochę się zagalopwałem ale wybaczcie jak usłyszałem takich adwesarzy.

Obiecuję poprawę.

voyager

Pozdrawiam WAS szczerze. To przyjemność ścierać się z WAMI w poglądach i pomysłach. Osobiscie preferuję konstruktywną polemikę, lecz czasem musimy dać niektórym na "dorośnięcie". Masz rację Zdzicho. Szkoda zmarnować to medium. Jest to jedno z poważniejszych Forów lokalnych w internecie. Wielu ludzi spoza Łomży to podkreśla. Zdaję sobie sprawę, że moja "ujawniona" obecność niektórych drażni. Nie chcę jednak teraz stosował kamuflarzu, bo i tak mi się to nie uda. Po moim gadulstwie zawsze mnie przecież poznacie. Pocieszan się jednak, że nie zaniedbuję także wymiernego działania.

Bym się dopisał z poparciem dla wątku i dla tz-a, ale jak się zaczniemy dopisywać, to sie wątek rozrośnie i dopisze się jakiś KREFT itede itepe i zaraz 100 postów stuknie... to sie nie będę dopisywał, tak?

oj... za późno

:-D

Oczywiście Jacko
miałem na myśli kamuflaż zmutowany. Sorry.

Czytaliście ostatni wpis KREFTA w temacie "Dyktatura w Mechaniaku"?. Jakiś niewinny student może mieć nieprzyjemności tylko dlatego, że jakiś kre(f)tyn nie zna sformułowania " NIE JEDNEMU PSU BUREK "

Kre(f)tynie Michalczewski też ma taką ksywę - znajdź go i jemu spuść lanie :)

A może ja to Michalczewski ? heheh Sam już nie wiem ........

Tiger

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org