Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamknąć temat Mechaniaka |
Ja mam już dosyć. Proponuję nie wpisywać nowych postów w temacie "Dyktatura w Mechaniaku". Pojawiające sie tam ostatnio posty mają się nijak do głównego wątku. Poza tym słowo do części nowych forumowiczów - nasze forum jest powaznie traktowane przez ludzi często decydujących o naszym mieście. My, forumowicze z pewnym stażem szanujemy się wzajemnie, nie wyzywamy, wymieniamy poglądy i dyskutujemy na istotne tematy, czasami smiejemy się. Jeśli chcecie być poważnie traktowani, zastosujcie się do tych zasad. Nie róbcie z naszego forum śmietnika i miejsca do załatwiania wlasnych porachunków.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamknąć temat Mechaniaka |
I jeszcze jedno - proponuję olewać posty z wulgaryzmami, tak jak kiedyś olewaliśmy pewnych z pewnej partii, której nazwy nie wspomnę.
|
|
Popieram Zdzichu. henryk
|
|
Zdzichu masz rację - popieram !!! Aczkolwiek czasami cięzko jest przejść obojętnie wobec faktu bezpodstawnego oczerniania i szkalowania a wręcz poniżania niektórych ludzi (takich samych forumowiczów jak Ty i ja).... Nie odpowiadając na takie "zagrywki" można przyjąć je za pewnego rodzaju prawidłowość a nasz brak reakcji może być potraktowany jako milczące przytaknięcie. Uroczyście obiecuję - w temacie "Dyktatura w Mechaniaku" moje słowo "klepane" więcej już się nie ukaże :) - ważnym jest że KREFT wie już iż są ludzie o diametralnie innym poglądzie - w tym miejscu pozdrawiam tz, jacko i innych ludzi zgodnych myślowo, dla których chamstwo i wulgaryzm jest czymś, czym dla alergika jest alergent Tiger
|
|
Ja też pozdrawiam i wspieram tz!!!!!!!!!!!
|
|
popieram , no trochę się zagalopwałem ale wybaczcie jak usłyszałem takich adwesarzy. Obiecuję poprawę. voyager
|
|
Pozdrawiam WAS szczerze. To przyjemność ścierać się z WAMI w poglądach i pomysłach. Osobiscie preferuję konstruktywną polemikę, lecz czasem musimy dać niektórym na "dorośnięcie". Masz rację Zdzicho. Szkoda zmarnować to medium. Jest to jedno z poważniejszych Forów lokalnych w internecie. Wielu ludzi spoza Łomży to podkreśla. Zdaję sobie sprawę, że moja "ujawniona" obecność niektórych drażni. Nie chcę jednak teraz stosował kamuflarzu, bo i tak mi się to nie uda. Po moim gadulstwie zawsze mnie przecież poznacie. Pocieszan się jednak, że nie zaniedbuję także wymiernego działania.
|
|
Bym się dopisał z poparciem dla wątku i dla tz-a, ale jak się zaczniemy dopisywać, to sie wątek rozrośnie i dopisze się jakiś KREFT itede itepe i zaraz 100 postów stuknie... to sie nie będę dopisywał, tak? oj... za późno :-D
|
|
Oczywiście Jacko miałem na myśli kamuflaż zmutowany. Sorry.
|
|
Czytaliście ostatni wpis KREFTA w temacie "Dyktatura w Mechaniaku"?. Jakiś niewinny student może mieć nieprzyjemności tylko dlatego, że jakiś kre(f)tyn nie zna sformułowania " NIE JEDNEMU PSU BUREK " Kre(f)tynie Michalczewski też ma taką ksywę - znajdź go i jemu spuść lanie :) A może ja to Michalczewski ? heheh Sam już nie wiem ........ Tiger
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |