Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
solarium Sudan San |
Pytanie do Pań, a może i do Panów. Czy wie ktoś czym różnią się łóżka solarne w Sudan San na Bema? Niestety pracująca tam Pani nie potrafiła udzielić mi informacji :-\ jako laiczka korzystająca od bardzo wielkiego święta z solarium, wiem tylko, że łóżko nr 1 jest stojące, ale co mają inne w sobie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: solarium Sudan San |
Na dmowskiego w sudan 4 stojąca i 3 leżąca są mocniejsze szybciej się opalisz te duże łóżka są delikatniejsze norma że panie nic nie wiedzą oczywiście na dmowskiego są lepsze łóżka od tych na sol na bema i na polowej lecz tam kolejki często są mysle ze pomoglam troszke NINKA88
|
|
Jestem stałą klientką tamtejszego solarium i nie mogę złego słowa powiedzieć na obsługę. Jeśli potrzebuję jakiejkolwiek informacji o łóżkach, kosmetykach Panie mi udzielają wyczerpujących informacji. Nie raz sie upierałam żeby iść na więcej minut, Panie mi doradzały jaka ilość minut byłaby dla mnie odpowiednia i jakie łóżko i to się ceni. Na polowej i na dmowskiego nie bylam, wiec nic na temat tamtej obsługi nie mogę powiedzieć. Z czystym sumieniem polecam Sudan Sun oczywiście na Bema. maly
|
|
Też korzystam od bardzo dawna i zgadzam się w 100% z tym co pisze ajzis. Może trafiłaś na kogoś nowego? Może ktoś się ''wciera'' w temat dopiero ;p
|
|
Może źle mnie zrozumieliście, obsługa jak same piszecie jest bardzo uprzejma i na nią nie narzekam, może rzeczywiście była nowa Pani i nie potrafiła mi odpowiedzieć na pytania? A może same polecicie jakie łóżko dla amatorki korzystającej sporadycznie.
|
|
ciuchcia może znajdź sobie sprytnego chłopaka i ci wytłumaczy - a najlepiej zademonstruje jak to jest na stojąco i leżąco. Dziwne, ze do tej pory nie rozróżniasz. Sorry , a le może z praca magisterską lecisz , no to poproś panie o dokumentacje techniczna , wyczytasz wszystko co można ci zdradzić zgodnie z prawem. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Dzięki Dziewczyny za informacje :-)
|
|
Do ciuchciiii Właśnie wróciłam z Solarium na Bema. Zapytałam się o różnice jaka jest miedzy łóżkami, 1,3,4lozka leżące lampy brązujące średnie, 2, 5 łóżka mocne w tym 5stojace z wibracjami. (mam nadzieje ze niczego nie pomylilam:) ) Dziś Pani mi udzieliła informacji jak się zapytałam i mam nadzieje ze troche pomoglam :) lepiej sie chyba udac tam iPanie napewno podpowiedza, A Ty wg się pytalas o różnice ?
|
|
polecam łożko nr. 2- leżące. wg. mnie najlepiej opala. chodze sporadycznie zawsze pd 8-10 minut. naprawdę ładnie opala.
|
|
ajzis dziękuję za informacje :) pewnie, że się pytałam ale usłyszałam, że nie ma żadnej różnicy :/ i stąd było pytanie do Was :) a jeśli już jestem to także wybieram zawsze nr 2.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |