piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bajorko koło mostu

Bardzo lubie chodzic z mojimi ziomami na te 2 oczka kolo mostu nowego. Woda jest tam teraz cieplutka, ale jej czystosc chyba nie jest najlepsza, chcialem sie tylko dowiedziec czy nie dostal ktos z Was jakiejs choroby od tej nie zbyt czystej wody ?? i co ogólnie sadzicie o tej wodzie ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bajorko koło mostu

Skoro już się moczyłes w tej wodzie i nic Ci nie jest, to po co Ci opinie innych ludzi? Oni mogą akurat być na coś uczuleni i ich obsypie ,a Ciebie nie musi. Pluskaj się do woli najwyżej potem zaliczysz dermatologa:)

G a z e l a

ja akurat kąpałam się tam raz w życiu hihi bo się przestraszylam kiedy kolega wychodząc z wody miał na plecach 2 pijawki bleeee :Op

;)

Kolega Pawel0615 myli dwa odmienne sobie pojęcia: przejrzystość i czystość ;) Otóż czystość wody jest zależna głównie od tego co do niej się wpuszcza, a przejrzystość od terenu na jakim owa się znajduje. Wracając do "bajorka" to posiada ono wodę jaką posiada... Znajduje się na gliniastym podłożu stąd jego zamulenie. Osobiście uwarzam te bajorka za czyste :) Nie pomijając faktu o kilku samochodach, które w nich spoczywały :D

pis998

Korzystaj z tych oczek wodnych do woli nikt jeszcze od tego nie umarł???

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

kiedys, za mlodych lat moich bylam tam jeden raz i krotko, bo krowy przyszly
obrzydlistwo

ziomy ziomy powiec frajerze co to znaczy ziom oj dzieci zaduzo filmow i hip hopu

osobiście kiedyś widziłem jak chłop tam mył rozrzutnik po gnoju

Spiero a co tylko ty wielki kozaku mozesz uzywac słowa ziom ?? hiphopowcu ty jebnięty

Wam potrzebne jest forum po to żeby sobie nawymyślać?
Ludzie ! Opanujcie się!

G a z e l a

Woda w rzece ma już 21 st. C. Jest wystarczająco ciepła by się w niej kąpać i dużo ludzi tak robi , łącznie z małymi dziećmi. Jest to woda przepływowa i w dużej mierze sama się oczyszcza. Nie jest krystaliczna gdyż nie może być , a zależy to od podłoża po którym płynie. Od przyszłego weekendu zagospodarują plażę i będą ratownicy. Wszyscy nad wodę , bo pływanie jest fajnym sportem też rekreacyjnym.

brud smród syf malaria

'oczko' jest najbrudniejszym bajorkiem nad jakim kiedykolwiek w zyciu bylem.
Kiedys ze znajomymi sie tam wybralismy to szczescie takie mielismy zauwazyc jak jacys ludzie wylawiali z 'oczka' zdechla swinkie :D
czlowiekowi az milo sie zrobilo na taki widok bo dostal ostrzezenie, ze to jeden wielki syf. kazdy kto tam jest wrzuca co ma , nie mowiac o odchodach :p.

Pawel0615: hehe ciekawe forum o eŁKaeSie masz :D "†Nowości o Łks Łomża†"

Bez odbioru.

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Ja sie tam kąpałem w wakcje ubiegłego roku woda cieplutka;]

Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org