Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bajorko koło mostu |
Bardzo lubie chodzic z mojimi ziomami na te 2 oczka kolo mostu nowego. Woda jest tam teraz cieplutka, ale jej czystosc chyba nie jest najlepsza, chcialem sie tylko dowiedziec czy nie dostal ktos z Was jakiejs choroby od tej nie zbyt czystej wody ?? i co ogólnie sadzicie o tej wodzie ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bajorko koło mostu |
Skoro już się moczyłes w tej wodzie i nic Ci nie jest, to po co Ci opinie innych ludzi? Oni mogą akurat być na coś uczuleni i ich obsypie ,a Ciebie nie musi. Pluskaj się do woli najwyżej potem zaliczysz dermatologa:) G a z e l a ![]()
|
|
ja akurat kąpałam się tam raz w życiu hihi bo się przestraszylam kiedy kolega wychodząc z wody miał na plecach 2 pijawki bleeee :Op ;)
|
|
Kolega Pawel0615 myli dwa odmienne sobie pojęcia: przejrzystość i czystość ;) Otóż czystość wody jest zależna głównie od tego co do niej się wpuszcza, a przejrzystość od terenu na jakim owa się znajduje. Wracając do "bajorka" to posiada ono wodę jaką posiada... Znajduje się na gliniastym podłożu stąd jego zamulenie. Osobiście uwarzam te bajorka za czyste :) Nie pomijając faktu o kilku samochodach, które w nich spoczywały :D pis998
|
|
Korzystaj z tych oczek wodnych do woli nikt jeszcze od tego nie umarł??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
kiedys, za mlodych lat moich bylam tam jeden raz i krotko, bo krowy przyszly obrzydlistwo
|
|
ziomy ziomy powiec frajerze co to znaczy ziom oj dzieci zaduzo filmow i hip hopu
|
|
osobiście kiedyś widziłem jak chłop tam mył rozrzutnik po gnoju
|
|
Spiero a co tylko ty wielki kozaku mozesz uzywac słowa ziom ?? hiphopowcu ty jebnięty
|
|
Wam potrzebne jest forum po to żeby sobie nawymyślać? Ludzie ! Opanujcie się! G a z e l a ![]()
|
|
Woda w rzece ma już 21 st. C. Jest wystarczająco ciepła by się w niej kąpać i dużo ludzi tak robi , łącznie z małymi dziećmi. Jest to woda przepływowa i w dużej mierze sama się oczyszcza. Nie jest krystaliczna gdyż nie może być , a zależy to od podłoża po którym płynie. Od przyszłego weekendu zagospodarują plażę i będą ratownicy. Wszyscy nad wodę , bo pływanie jest fajnym sportem też rekreacyjnym.
|
|
brud smród syf malaria |
'oczko' jest najbrudniejszym bajorkiem nad jakim kiedykolwiek w zyciu bylem. Kiedys ze znajomymi sie tam wybralismy to szczescie takie mielismy zauwazyc jak jacys ludzie wylawiali z 'oczka' zdechla swinkie :D czlowiekowi az milo sie zrobilo na taki widok bo dostal ostrzezenie, ze to jeden wielki syf. kazdy kto tam jest wrzuca co ma , nie mowiac o odchodach :p. Pawel0615: hehe ciekawe forum o eŁKaeSie masz :D "†Nowości o Łks Łomża†" Bez odbioru. ![]()
|
|
Ja sie tam kąpałem w wakcje ubiegłego roku woda cieplutka;] Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |