Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zambrow seks afera z dziewczynami z domu dziecka |
juz dawno nic ciekawego sie nie dzialo to o prosze ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zambrow seks afera z dziewczynami z domu dziecka |
Dzisiaj chyba we wszystkich informacjach było.
|
|
stare
|
|
a o łomżyńskim przedszkolu ,,kubuś puchatek nic nie mówili?? .........................................................................
|
|
nie o kubusiu puchatku niec nie mowili... hehe teraz jest tam przeczkole nutka... ale czy to tylko zmiana nazwy aby ludziom nie kojarzylo sie z tamta afera czy tez wlasciciela?
|
|
a czy ktoś wie jak się zakończyła ta sprawa w przedszkolu kubuś puchatek?? .........................................................................
|
|
tez jestem ciekawa jak to sie zakonczylo czy ten pan za to odpowiedzial?
|
|
?
|
|
a co bylo w tym kubusu co tam sie wydarzyło ? Nic nie slyszalem .
|
|
ooo jak mozna o tym nie slyszec bardzo glosno o tym bylo...
|
|
maz wlasciecielki byl oskarzony o seksualne molestowanie dzieci...
|
|
W zambrowie to było już inaczej Dziewczyny dostawały kasę za to Wielu klientów już miały ale coś się rypło
|
|
zalezy co lezy
|
|
sprawa nie wygląda tak jednoznacznie. Te niewinne lelije zachowywały się jak profesjonalne prostytutki robiąc z pupy złoty interes. Z premedytacja wyszukiwały sobie specjalnych zamożnych klientów którym oferowały swoje usługi. TYu nie było zadnego zachowania typu gwałt , molestowanie czy jakieś wykorzystanie osoby niepełnosprawnej. Dziewuszki doskonale wiedziały czego chcą i był towar za towar. Tak więc robienie z małych prostytutek ofiar jest po prostu śmieszne.
|
|
Zgadza się ,a to że były z domu dziecka to coś zmienia?! Doskonale wiedziały co robią i żeby były to dziewczyny w tym samym wieku z normalnego domu to nawet nikt słowkiem by nie pisnał. No a tak to afeeeera
|
|
Ludzie co wy piszecie siedemnastolatki z trudnych rodzin,które żyły prawdopodobnie w dysfunkcyjnych rodzinach mogą nie mieć ,,rozumu'' i nie odróżniać co jest dobre ,a co złe,ale ci panowie mężowie ,ojcowie tak zwani ,,szanowani'' ludzie nie mieli prawa tak postąpić. Jak można spojrzeć potem w oczy żonie ,dzieciom własnym rodzicom czy sąsiadom.Dno moralne.Bieda i głupota tych dziewcząt to jedno ,a wykorzystanie tego przez bogatych dupków to sku......rwysyństwo.
|
|
te k**wy powinny iść pod Sąd, a najlepiej ukamieniować tak jak w niektórych krajach, a faceci co winni? jakby gwałcili to ja rozumiem, a za kasę to zwykła usługa tak jak u fryzjera. a bieda? znam wiele biednych dziewczyn/nastolatek/kobiet i z tego co wiem to żadna z nich dupą na chleb nie zarabia.
|
|
mietek12345.....Twoje rozumowanie to dno podobnie jak tych panów.Masz dzieci w takim wieku? Można powiedzieć tak ;jak oni by nie płacili to One by w ten sposób nie zarabiały..Ciekawe czy żony lub córki tych panów myślą podobnie jak ty.
|
|
Na wstępie zaznaczę, iż czyn uważam za naganny (co najmniej) moralnie. Ale zastanawiają mnie dwie kwestie: Raz: Od kiedy prawo zabrania korzystania z usług kopulacyjnych za pieniądze Dwa: Jeżeli wierzyć doniesieniom medialnym, owe białogłowy same wynajdywały klientów, same do nich telefonowały i oferowały to i owo. Zapewne źle rozumiem, ale czuję tu swąd stręczycielstwa. A to już jest karalne. Powtórzę, że w żaden sposób nie usprawiedliwiam czynów, wydźwięk moralny jest jednoznaczny.
|
|
panie piątek jak ma pan problemy emocjonalne to niech pan nie szuka w ***** mózgu. Zwyczajnego upadku moralnego bez względu czy ona mają rodziny czy nie to niech pan się nie dopatruje tylko po stronie tych którzy z usług tych panien korzystali. Robi pan zwyczajną nagonkę na ludzi w populistyczny sposób . Widzi pan zło ale tylko po jednej stronie
|
|
"Ludzie co wy piszecie siedemnastolatki z trudnych rodzin, które żyły prawdopodobnie w dysfunkcyjnych rodzinach mogą nie mieć ,,rozumu'' i nie odróżniać co jest dobre ,a co złe ' panie piątek rozumu to nie masz pan usiłując nam wmówić usprawiedliwiony upadek moralny tych młodych protytutek
|
|
Piątek, a co prostytutki nie mają matek czy ojców? Ba nawet zdarza się, że mężów mają. Takich kobiet nie jest w społeczeństwie 10 czy 100 ,lecz z kilkaset tysięcy! Jak nie w agencji za pieniądze to po dyskotece po paru tańcach da :) Odnośnie mojej osoby skoro zapytałeś to odpowiem Ci, że jakby tak moja córka.... to oczywiste, że nie byłbym zachwycony. Pewnie bym się wyrzekł, nie chciałbym utrzymywać kontaktu, bolałoby mnie to i byłoby mi bardzo wstyd jednak tak naprawdę pewnie dalej w sercu kochałbym swoje nieszczęśliwe dziecko. Nie wiem co by było, bo w takiej sytuacji nie jestem, w każdym razie na pewno nie gratulowałbym córci dobrej pracy. W sytuacji o której opisujemy nie ma mowy o pedofilii. Gówniary miały pełną świadomość tego co robiły i zwyczajnie spodobał im się ten sport i taka jest prawda! Bo po co siedzieć na kasie w Biedronce miesiąc jak można zrobić 2 lody i mieć to samo :) Moim zdaniem gówniary do odstrzału albo na szubienicę, a ci faceci? Rozpatrywałbym to indywidualnie zależnie od tego czy mieli żony, dzieci...
|
|
Lulik ..jak do Ciebie zadzwonią to też skorzystasz? Wartości moralne wynosi się z domu panie Lulik z doniesień medialnych wynika,że te dziewczyny go nie miały.Panowie zaś szanowani ,wykształceni obywatele.
|
|
Czemu gówniary do odstrzału? Wszystko jest dla ludzi,jest popyt jest podaż.
|
|
te dziewczyny dokladnie wiedzialy czego chca, a to ze sa wychowywane w domu dziecka ich nie usprawiedliwia bo dzieci nie z takich patologi wychodza na baaaardzo porzadnych ludzi, ktorzy wrecz przeciwnie chca czegos lepszego od zycia chsa sami do tegodojsc a te dziewuchy same wydzwanialy do bogatuch facetow zaczepialy i sie oferowaly ogladaliscie uwage... i uwage po uwadze? slyszeliscie co jedna z tych jakze nie winnych dziewczyn mowila
|
|
piątek ty masz kompleks jakiś wobec panów dobrze wykształconych
|
|
rolnik69.....gdyby nie było popytu(bogatych,bezmyślnych samców) to nie byłoby by podaży(głupiutkich panienek,które marnują sobie życie i to nie tylko te dwie ,ale również tak zwane ,,galerianki'. Tylko matoły,które nie mają dzieci mogą napisać,że te dziewczyny dokładnie wiedziały czego chcą.....Drodzy panowie idąc waszym tokiem myślenia można by rzec ŻE ZUPA BYŁA ZA SŁONA i wszystko da się usprawiedliwić.......'
|
|
Ano ja przewrotnie zapodam, że gdyby nie było podaży- nie byłoby i popytu.... I czyje będzie na wierzchu?
|
|
Lulik...... nie mam kompleksów i nie uważam tych panów ani za elitę,ani myślących . Jak już będziesz miał żonę i dzieci w takim wieku jak te dziewczyny to się wypowiedz.
|
|
panie Piątek moja babcia mówiła jak suka nie da to pies nie ruszy proste i jasne to raz. Dwa to pewnie pan sam by co tam zasadziła ale pewnie wykształcenie i pozycja nie ta iwęc dziwczyny nie zadzwoniły a i stawki były poza pana zasięgiem no trudno przykro ale rynek rządzi się swoimi prawami. Po trzeci niech pan się nie martwi o żony i córki tych panów to była tylko transakcja bez żadnych związków emocjonalnych więc jaki tu problem.
|
|
Mniejszy ...a ja zadam pytanie jak jedziesz do Warszawy i stoją panie to korzystasz? Bo ja nie .
|
|
Lulik........ mnie babcia mówiła..nie czyń drugiemu co tobie nie miłe.Jak ktoś wy ....a Twoją córkę to może pomyślisz inaczej.
|
|
Zaliczamy odjazd z tematu, ale niech tam..... Nie, nie korzystam. Ale tych, którzy korzystają ( ramach równego traktowania) niech się "zaopiekuje" prokuratura. Poza tym.....ciągle o córkach... Tak się składa, iż znaczną część pogłowia dzieci stanowią synowie. Więc teraz ja zapytam, gdyby Twój syn wpadł w podobną, swoistą pułapkę, jak byś to komentował? Nadal z uporem maniaka zaznaczam, że nie usprawiedliwiam czynu, jeno (jak to powiadają) mierz proporcyą, mocium panie...
|
|
panie piątej zna pan powiedzenie ,że jesteś jak pies ogrodnika sam nie zjesz i innemu nie dasz. Odnośnie mojej córki to powiem bardzo prosto jej to byłby problem nie mój. Ma rozum dokonuje wyborów. Natomiast ja miałbym poczucie poniesionej porażki wychowawczej.
|
|
prościej pisząc panie Piątek niech pan patologii i przyczyn porażki w tej sprawie szuka u tych dziewczyn a nie u ich klientów.
|
|
Podsumowując narząd męski zwany penisem ma każdy,rozum niestety nie drodzy panowie....Jako człowiek po 40 mam inne wartości i ocenę sytuacji.
|
|
Piątek jesteśmy w podobnym wieku i ja akurat mam już dorosłą córkę i wypowiadam się w swoim kobiecym imieniu.Powiem szczerze,że po części zgadzam się z tym co niektórzy napisali, dziewczyny w tym wieku doskonale wiedzą co robią, to nie 10 latki,panowie ich nie gwałcili,brały za to kasę, traktowały to jako łatwy zarobek.Nie pochwalam zachowania panów, ale te panny nie są bez winy.To, że pochodziły z dysfunkcyjnch rodzin to żadne usprawiedliwienie to prawie dorosłe dziewczyny i posiadają rozum i umiały wyciągnąć rękę po kasę po "numerku"
|
|
Pani ..De rozumiem,że pani nie ma nic przeciwko aby pani mąż płacił siedemnastolatkom po ,,numerku''?...Według pani one wiedziały co robią ?Mam odmienne zdanie ,a mam dziecko w tym wieku.Nigdzie też nie napisałem,że dziewczyny są bez winy,ale dużo większej dojrzałości i mądrości oczekiwałbym od osób dwa razy starszych od nich.
|
|
Pani Piątek chyba jednak pan nie zrozumiał. Napisałam wyraźnie, że nie pochwalam zachowania tych panów, ale uważam także, że 17 latka jest na tyle świadomą istotą, że potrafi ocenić co jest dobre a co złe.Według mnie one wiedziały co robią, w innym wypadku zgłosiły by gwałt, wydaje mi się, że robiły to świadomie, świadczy nawet o tym fakt, że wybierały zamożnych panów z wysoką pozycją społeczną i dla mnie wina leży po obydwu stronach.
|
|
Pani De ja dobrze panią zrozumiałem i musi pani przyznać ,że jako osoba po 40 jest pani dużo mądrzejsza od swojej córki i bogatsza w doświadczenie życiowe co pozwala bardziej realnie oceniać różne sytuacje i ich negatywne skutki.Nie odpowiedziała pani na pytanie dotyczące pani męża .
|
|
Chłopie co Ty sie martwisz o cudza moralność?! Sytuacja nie została nagłośniona bo żona/dzieci tych panów poczuli się źle, tylko dla tego ze niby zrobili coś okrutnego tym "dzieciom" ktore nadstawiły świadomie d... i wzieły za to kase. A o Panów i ich rodziny sie nie martw,bo to ich indywidualna sprawa. Chcieli pobzykac, zrobili to i na co drążyć temat?!
|
|
Panie Piątek, a może ma Pan jakieś "problemy" z własną córką/córkami co??? ;)
|
|
Panie Piątek a co ma wspólnego z tym mój mąż? Myślę, że nie trudno się domyślić, że skoro nie popieram zachowania tych panów, tym bardziej nie byłabym zadowolona gdyby zrobił to mój mąż.Uważam, że żadna osoba będąca w stałym związku nie powinna robić takich rzeczy, ale jak wiadomo realia często są zupełnie inne.Wiele panów ugania się za podlotkami, być może potrzebują dowartościowania się, ale dla mnie facet który musi płacić za seks to żenada.
|
|
Panie mietek12345 nie mam problemów z własnym dzieckiem i mógłbym rzec że w dupi...e mam rodziny tych panów ale pytam się dokąd te świat zmierza .
|
|
Co Ty chłopie dopiero się obudziłeś? To najstarszy zawód świata. Na to zawsze popyt był, jest i będzie.
|
|
no nie jak to czytam to smiac mi sie chce... jak mozna robic z tych dziewczyn niewiniatka??? one nie maja 10 lat ze nie widza na czym swiat polega. one braly za te przyjemnosci pieniazki a teraz z nich sie robi ofiary? no wybaczcie ludzie... to perfidne dziewuchy, ktorym zalezalo na szybkim, latwym zarobku. glodne nie chodzily, dach pod glowa mialy, na drobne wydatki tez chcialy lepszego zycia wiec maja...
|
|
.
|
|
pna Piątek top ma poważne problemy w postaci jakiś psychoz seksualnych i to warunkuje jego postrzeganie rzeczywistości w tym wymiarze.
|
|
Lulik..... moje postrzeganie rzeczywistości nie są uwarunkowane psychozą seksualną jak sugerujesz,a jedynie przyzwoitością .Reprezentujesz prymitywny sposób myślenia ,że jak wzięły kasę to prostytutki,a faceci zostali wrobieni.Kiedyś śp. Leper błysnął intelektem zadając pytanie jak można zgwałcić prostytutkę,mniej więcej na tym poziomie oceniam Twoje wypowiedzi........ Niedawno czytałem artykuł,że w Białym nawet czternastolatki proponowały seks za cztery dychy lub bluzkę zapewne byli tacy ,którzy skorzystali .
|
|
a ile brały ktoś wie?? .........................................................................
|
|
masz masz szanowny panie odchył w tym temacie
|
|
No tak, niewiniątka nieletnie, to nie mogą być karane. Panie Piątek- dziecko w wieku 17 lat nie wie co robi? W dodatku piszesz, że masz dziecko w tym wieku. To współczuję. Że uważasz, że dziecko w tym wieku jest mocno ograniczone emocjonalnie.
|
|
teraz w tych czasach to co druga nogi prostuje na zapietnascie trzecia
|
|
kfz jedna wypowiadala sie w reportazu uwaga po uwadze byla z siebie taka dumna... powiedziala ze brala 50 zl
|
|
Lulik.... gratuluję polotu ja mam problemy seksualne? No tak, po 25 latach moja żona jest dla mnie ciągle atrakcyjna i nie muszę uprawiać seksu za kasę z siedemnastolatką .Chyba umrę ze wstydu,co ze mnie za frajer.
|
|
według mnie takie szm...ty powinny być karane.sa takie,ktore wykorzystuja facetów i narzucaja sie jak swinie, wydzwaniaja aby wyzebrac kolejna kase.mam przyklad w naszej wiosce jest taka jedna jezdzi zajebis..tym autem chawire wyszykowala a bezczelna jest na maxa.facet ,ktory sie z nia zada a poczuje u niego kase potrafi szantazowac.jest bez skrupulow.do zawodu przyuczyła juz córke:)podłosc patologia.
|
|
a ja jaj.. jacy biedni, biedne chłopy - te wedne szm... kazały im kopulować, namawiały do bezeceństw, do grzesznego seksu...fuj. A oni biedni, z rodzinami, z dziećmi, lekarze, biznesmeny - nie mogli powiedzieć NIE. hahaha.. no nieżle.widać w Łomży społeczeństwo tak samo w tej sprawie myśli jak w kwestii pedofilii w kościele. dzieci zmuszały księżulków do bezeceństwa...hahaha.. no tak - -tutaj też biedne chłopy :) a ja jaj
|
|
pedofilia ksiezy to wogole inny temat... wiec co ty porownujesz?
|
|
porównuję traktowanie jednej ze stron - nie dorosłych, odpowiedzialnych mężczyzn który powinni potrafić powiedzieć NIE a dziewczyny z patologicznych rodzin którym zamiast pomóc pakują w tyłek
|
|
Do końca nie znam tematu, ale chyba czerpały pieniązki i przyjemności w jednym ?
|
|
pieniążki tak, przyjemności - litości dziewczyny z patologicznych rodzin ale faceci , błagam niech nikt nie broni tych strych dziadów.każdy facet jak zobaczy młodą d... to od razu musi włożyć? otóż nie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |