Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KSW 26 ??? Czy ktoś się wybiera? |
Witam, może wybiera się ktoś na galę KSW 22 marca i ma 2 wolne miejsca , chętnie się zabiorę. Oczywiście nie za darmo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KSW 26 ??? Czy ktoś się wybiera? |
????????????????????????????????????????????????????
|
|
Co oznacz ten zbiór trzech liter i dwóch cyfr?
|
|
KSW - Komuś Się Wpier**li 26-ty raz.
|
|
No nie wiem co powiedzieć ,ręce opadają, normalnie.
|
|
Nie wiem "fryko" co ci opada. Ale piszesz jakimś dziwnym szyfrem i uważasz, że wszyscy powinni wiedzieć o co chodzi. A może RTM34?
|
|
|
tetryk ,przeczytaj dokładnie to będziesz wiedział co opada, jeśli interesujesz się choć trochę sportem , to tyle co się o tym mówi ,to powinieneś wiedzieć co ten skrót znaczy, jeśli nie ,to masz chłopie spory problem. Ja zrozumiałem co twój skrót znaczy ty nie, TM 35?. A zresztą H. G .W .,czy ty to zrozumiesz.
|
|
"fryko": jeśli nie interesuję się sportem, to mam spory problem??? Na czym polega ten problem? Sprawdź w słowniku, co oznacza trudne słowo "logika"!!
|
|
To nie zabieraj głosu, a co wspólnego brak zainteresowania sportem z trudnym słowem ''logika'' tak patrzę że z Ciebie bardzo inteligentny i oczytany człowiek , takie słownictwo?Miałem rację, nie zrozumiałeś , ale wybaczam ci.
|
|
Aha i daj sobie już spokój z jakimiś mądrymi wywodami, bo nie dyskusja z Tobą była moim celem, gdy zakładałem ten temat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |