Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak odzyskac tekst w wordzie |
Słuchajcie pisalam tekst w wordzie i mialam obok otwarte inne materialy tez w wordzie i w pewnej chwili wyskoczyl mi jakis komunikat, ze dokument word wygasl i wkliknelam anuluj. Wszystkie dokumenty w wordzie od razu sie zamknely. czy moge jakos odzyskac?? bardzo wazne to jest dla mnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak odzyskac tekst w wordzie |
możesz spróbować prawy myszy-właściwości- poprzednie wersje może tam się coś znajdzie tylko trzeba dość długo czekać zanim wyszuka.
|
|
Brak!!! :( Kurcze siedzialam nad tym od rana:/// Co mam zrobic?? Pomocy:((
|
|
Pewnie sie nie odzyska tego jak nie bylo zapisane co?? Ja zaczelam wczoraj pisac napisalam z pol str tylko i dzis otworzylam tamto i normalnie nad tym caly dzien pracowalam az mi wszystko wygaslo... zna sie ktos czy mozna jakos to odzyskac??
|
|
pisz jeszcze raz , bo nie odzyskasz tego
|
|
Ajjj :(( A znalazlam ze mam w ustawieniach jakies Autoodzyskiwania co 10 min moze jakos sie uda odzyskac tylko trzeba sie znac
|
|
Nie odzyskasz.Przed rozpoczeciem pisania ustaw automatyczne zapisywanie,to oszczedzi ci rozczarowan.
|
|
no niby mam te autoodzyskiwanie co 10 minut to nie dziala??
|
|
Spróbuj tak - wyłącz komputer ale brutalnie, resetem. Włącz go na nowo i uruchom worda, MOŻE odzyskasz pisany tekst. Powinno wyskoczyć okno dialogowe z pytaniem czy odzyskać. Przynajmniej w Office działa :) Jak nie odzyskasz to otwórz ten plik z tekstem, domyślnie jest ustawiony autozapis więc powinno coś tam być zapisane.
|
|
nie dziala bo juz wylaczalam...:// ja pierdziele to byl esej i na prawde ciezko jest go napisac, ciezko zdania napisac a juz tak duzo mialam"((
|
|
Kup sobie na allegro gotowy, po co pisać?
|
|
no to szkoda ale co poradzic
|
|
Przeszukaj twardy dysk czy sa jakies pliki z rozszerzeniem .asd To sa pliki ktore word zapisuje co kilkanaście minut
|
|
zosia daj sobie spokój z komputerami, to nie dla ciebie.
|
|
Jest, na to pewien sposób. Pocałunek prawiczka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |