Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAGINELA SUCZKA |
wczoraj w godzinach porannych zaginela w okolicach ulicy Senatorskiej.duza czarna podpalana bardzo podobna do owczarka niemieckiego ,bez obrozy .Dziekuje za kazda wiadomosc 518967000. Beata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAGINELA SUCZKA |
wczoraj w godzinach porannych zaginela w okolicach ulicy Senatorskiej.duza czarna podpalana bardzo podobna do owczarka niemieckiego ,bez obrozy .Dziekuje za kazda wiadomosc 518967000. Beata
|
|
Wczoraj widziałem sukę i dwa psy biegające niedaleko skrzyżowania Zawadzkiej i Sikorskiego. Suka miała cieczkę, wszystkie te psy komuś uciekły i aktualnie będą się gryzły o sukę, jeżeli suka się odnajdzie/wróci to będzie miała niechciany przychówek. Proszę więc kolejny już raz: sterylizujcie suki. To jest najlepsze, co możecie dla nich zrobić. Nie masz hodowli - nie rozmnażaj. Pani beato, to raczej nie była Pani suczka (była duża, ale nie czarna). Proszę jednak, gdy już się znajdzie, wysterylizować suczkę. Pozdrawiam.
|
|
akurat ona nie miala cieczki .jest juz szczenna. Beata
|
|
No właśnie: "szczenna". A jak to rasa? A ile bezpańskich psów będzie np. w trzecim pokoleniu? 64? Setka? Każdy z tych 100 bezpańskich psów (potomków Pani suczki) to okropny i smutny los. Proszę raz jeszcze o wysterylizowanie suczki. Pozdrawiam.
|
|
Zgadzam się z adamus . Szkoda potem poniewieranych psiaków.
|
|
akurat zostala specjalnie zaszczeniona z rasowym owczarkiem niemieckim.a nie jest to jakas <<wpadka>>.ale jest w trakcie leczenia i to najbardziej mnie martwi .wiec jeszcze raz prosze o pomoc jesli ktos widzial to prosze o kontakt. Beata
|
|
Proszę wklejajcie zdjęcia tych wszystkich zaginionych psów, piszę to tutaj bo wydaje mi się, przynajmniej z opisu, że wczoraj mogłam widzieć takiego psa w okolicach ulicy Długiej. Nie wiem czy to jeszcze aktualne ?
|
|
Zdjęcia byłby pomocne. http://www.conrad.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |