środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAGINELA SUCZKA

wczoraj w godzinach porannych zaginela w okolicach ulicy Senatorskiej.duza czarna podpalana bardzo podobna do owczarka niemieckiego ,bez obrozy .Dziekuje za kazda wiadomosc 518967000.

Beata

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAGINELA SUCZKA

wczoraj w godzinach porannych zaginela w okolicach ulicy Senatorskiej.duza czarna podpalana bardzo podobna do owczarka niemieckiego ,bez obrozy .Dziekuje za kazda wiadomosc 518967000.

Beata

Wczoraj widziałem sukę i dwa psy biegające niedaleko skrzyżowania Zawadzkiej i Sikorskiego.
Suka miała cieczkę,
wszystkie te psy komuś uciekły i aktualnie będą się gryzły o sukę,
jeżeli suka się odnajdzie/wróci to będzie miała niechciany przychówek.

Proszę więc kolejny już raz: sterylizujcie suki. To jest najlepsze, co możecie dla nich zrobić. Nie masz hodowli - nie rozmnażaj.

Pani beato, to raczej nie była Pani suczka (była duża, ale nie czarna). Proszę jednak, gdy już się znajdzie, wysterylizować suczkę.

Pozdrawiam.

akurat ona nie miala cieczki .jest juz szczenna.

Beata

No właśnie: "szczenna". A jak to rasa? A ile bezpańskich psów będzie np. w trzecim pokoleniu? 64? Setka? Każdy z tych 100 bezpańskich psów (potomków Pani suczki) to okropny i smutny los.
Proszę raz jeszcze o wysterylizowanie suczki.

Pozdrawiam.

Zgadzam się z adamus . Szkoda potem poniewieranych psiaków.

akurat zostala specjalnie zaszczeniona z rasowym owczarkiem niemieckim.a nie jest to jakas <<wpadka>>.ale jest w trakcie leczenia i to najbardziej mnie martwi .wiec jeszcze raz prosze o pomoc jesli ktos widzial to prosze o kontakt.

Beata

Proszę wklejajcie zdjęcia tych wszystkich zaginionych psów, piszę to tutaj bo wydaje mi się, przynajmniej z opisu, że wczoraj mogłam widzieć takiego psa w okolicach ulicy Długiej. Nie wiem czy to jeszcze aktualne ?

Zdjęcia byłby pomocne.

http://www.conrad.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org