Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam wysokiego ciemnego blondyna |
Witam. Drogie kobietki szukam ciemnego blondyna dowiedzialamsie ze na imie ma Marek,dobrze zbudowane ciacho,:-) pracoawal w sklepie rowerowym na ul.Pana Tadeusza widzialam go jak rozwozil butle gazowe z tej samej firmy.Nigdzie go nie widze ostatni raz widzialam go w czerwcu.Zalezy mi na tym prosze o pomoc.Pozdrawiam dziewczynki. Ewela
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam wysokiego ciemnego blondyna |
Porażka, dopiero jak znikł, to wzieła się za odwagę
|
|
ELop co ty się czepiasz wnioskując po nicku dziewczyna dopiero lata skończyła to się zainteresowała:D
|
|
Zapytaj marudy,moze to on.
|
|
Ewelina, to ja jestem, i to ja tam pracowałem, teraz rozwożę pizze,zadzwon do Dg, a przyjade cukiereczku.
|
|
Orientowalam sie nigdzie go nie ma w lomzy slyszalam od ludizi ze jest za ganica,to wazne prosze nie podstawiaj sie za kogos kim nie jestes moze mi ktos pomoze i zdobedzie na niego namiary za granica. Prosze powaznie podejsc do tematu Pozdrawiam i z gory dziekuje:-)
|
|
Orientowalam sie nigdzie go nie ma w lomzy slyszalam od ludizi ze jest za ganica,to wazne prosze nie podstawiaj sie za kogos kim nie jestes moze mi ktos pomoze i zdobedzie na niego namiary za granica. Prosze powaznie podejsc do tematu Pozdrawiam i z gory dziekuje:-)
|
|
a może jednak Karol ma na imię??? :)
|
|
Witam chetnie Ci pomoge,jestem zona Marka.531840988 zadzwon zuza2669
|
|
o ***** dobre
|
|
Marek Marek Mareczek !! Toć go tak wyzywałaś ????????!!!!!!
|
|
głupio będzie jak się okaże, że Ewelina z nim zaciążyła ...
|
|
Prowokacja.
|
|
Weź, tam nie pracował ciemny blondyn, tylko jasny z niebieskimi oczami
|
|
|
z powiatu swego robiącego już od 99, Karol ma na imię, w plackach trochę robi.. on się karol nazywa i robi placki
|
|
Trucker cwaniaczku ze Słowackiego 6 myslałeś ze sie ukryles uwzaj gazownicy maja cie na oku... lepiej sie ogladac... Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
Tez mi sie wydaje ze raczej o Karola chodzi... zastanawiam sie tylko czy ten post pomoze ci w waszej ewentualnej znajomosci :) a i z tego co kojarze to Karol byl z taka sympatyczna kobietka jakis czas temu wiec byc moze darme twoje poszukiwania :) za to znam kogos z jego towarzystwa "sluzbowego" (o ile pracuje jeszcze na P.Tadeusza) kto chetnie umowi sie z toba hehe
|
|
kur.w...a ludzie robicie z niewinnych chłopaków kozłów ofiarnych ja ciekaw jestem co będzie jak to do nich dojdzie i się zgadają to huhu podejżewam że będzie niezła haja.... Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
Ale na glowie on jest blondynem czy na j....ch?
|
|
ewlwelina19980 ------ to jestem ja co prawda nie mam takiego karawanu.....ale też jestem ciacho z dobrze rozbudowanym mieśniem piwnym inaczej ciążą spożywcza .... mam kupe kasy wiec moze odkupie ten karawan i bedziemy sie wozić po łomży z otwartymi szybami ....jakieś kar audio zamontuje ... damy rade ....
|
|
Pewnie dostarczył gaz i zdążył zrobić dzieciaka pomiędzy dokręcaniem zaworu,a pobraniem opłaty... Słusznie, że zapadł się pod ziemię.... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ewlwelina19980 ja znam Marka bardzo dobrze powiedz co chcesz i mu przekaże to jest jedno,druga sprawa reszta idiotów obczerniających dobre imię jednego i drugiego niech nie będą takimi bohaterami jak by co do czego przyszło w gacie byście się przed każdym z nich POSRALI bohaterowie zza komputera .... śmiech i zwykła prowokacja.... Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
zepsuty_świerszcz------ powiedz co chcesz i mu przekaże------- no kudzwa tekst roku przekaz mi ja mu powiem co chcesz ...... od tego cykania to mozg ci sie zlasował ......
|
|
on804 tobie się białko jajach ścieło kretynie,... Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
jajko to się ścięło temu kto cie spłodził.... dlatego masz taki nick... powąchać to możesz np... opary smród z tego karawanu co gaz rozwozi.... zamilcz prostaku .... jesli cie uraziłem to sorki...
|
|
nie uraziłeś takimi deklami po ósemie na nowogrodkiej się nie przejmuję ;) to nie targowisko więc nie cignijmy tematu nieh wypowiadają się ci co mogą coś do postu wnieść a jak masz jakiś problem i jesteś tylko w gębie mocny nie widzę przeszkód w wyjaśnieniu sprawy Powąchaj zepsutego Świerszcza
|
|
ja w razie czego mogę się przyznać kim jestem :) myślę, że Karola niczym nie uraziłam pisząc tutaj cokolwiek o nim a fakt, że raczej ci co tu niezbyt ładnie o nim piszą (jeśli to o niego chodzi) nie chcieliby tłumaczyć mu się z pomówień osobiście hehe
|
|
Z własnego doświadczenia wiem, że nie ma sensu szukać kogoś , bo potem się okazuje , że albo jest zajęty albo wcale nie jest Tobą zainteresowany.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |