Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do matek- SZCZEPIONKA RIBOMUNYL |
Witam mam pytanie do matek co już stosowały to szczepionkę dla swoich dzieci, moje dziecko przeszło pelno kuracje pół roczną to szczepionką. Czy potem znów trzeba powtarzać podawanie tej szczepionki czy ona uodparnia na pare lat? Jakie macie doświadczenia?pozd Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do matek- SZCZEPIONKA RIBOMUNYL |
Ja nie jestem matką ale mogę Ci doradzić zapoznanie się ze słownikami: ortograficznym i poprawnej polszczyzny.
|
|
Podawałam tę szczepionkę dla dziecka. dłużej niż pół roku musisz zapytać lekarza bo to jest jak dobrze pamiętam bierze się serię potem przerwa pół roku i potem znów seria .
|
|
CHORE CHORE CHORE SERIA SERIA SERIA NA JAKIM SWIESCIE ZYJEMY
|
|
O matko zawsze jakiś idota musi się odezwać no ale już nasz taki polski naród, cziki sriki czy jak ci tam bym cię zgasiła ale guwno się nie pali- tyle co mam ci do powiedzenia. xxx222 dzięki tak właśnie myślałam, że pewnie za jakiś czas trzeba powtórzyć. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Ja moje dziecko przyjmowało to miałam kalendarzyk i według tego podawałam nie można tak sobie kiedy się chce tylko jak już dałaś pierwszą serię idź do lekarza on ci wszystko wytłumaczy.
|
|
Wiem też tak podawałam według kalendarza. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
cyt. Autor: laur1111xxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-12-13 22:00 O matko zawsze jakiś idota musi się odezwać no ale już nasz taki polski naród, cziki sriki czy jak ci tam bym cię zgasiła ale guwno się nie pali- tyle co mam ci do powiedzenia. xxx222 dzięki tak właśnie myślałam, że pewnie za jakiś czas trzeba powtórzyć. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali. -------------------------------------> Po pierwsze Żeby mnie zgasić musisz mnie najpierw zapalić. Po drugie Piszemy gÓwno a nie guwno. Czy wam nie podświetla się tekst? Nie widzicie, że piszecie z błędami?
|
|
cziki sriki weż się za odrabianie lekcji i nie przeszkadzaj dorosłym. Ja pierd*** co za burak Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Ja w przeciwieństwie do Ciebie porządnie przyłożyłam się do lekcji, zwłaszcza do ortografii.
|
|
Idz literki popisz i dupy nie zawracaj nauczycielką od siedmiu boleści Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |