Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktoś mi ukradł |
Kotka, posadziłam go na parapecie żeby zaczerpnął świeżego powietrza i poszłam do lodówki po mleko jak wróciłam to go już nie było, nie rozumiem jak to tak można przecież to grzech.( i jak tu tej Łomży nie ewangelizować ogniem i krzyżem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktoś mi ukradł |
a może poszedł sam?
|
|
Nie, nigdy z parapetu sam nie schodził.
|
|
Strasznie się boję żeby mu coś złego się nie stało, tyle teraz się słyszy że aż głowa boli. ![]()
|
|
Ciesz się, że Ci jeszcze jeden został. Ten w głowie ;)
|
|
te forum to juz kompletne dno. Czekac tylko az ktos wstawi temat '' postawilem kloca a ktos mi wode spuscil''
|
|
rzepicha jest specjalistką od kociaków ::):):)
|
|
tu ktos znalazł kotka na parapecie http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=633659&t=633607&phorum_uriauth=wisienka75%3Ae49660d32b463e4071e90748eb7e9f61
|
|
Po pierwsze to kotu nie powinno dawać się mleka bo jego organizm tego nie znosi a po drugie to mój kotek spadł już z pięć razy z parapetu. Niema nic w tym dziwnego tylko tyle że to czwarte piętro. Wystarczy przelatujący ptaszek i już kota na parapecie nie ma.
|
|
![]()
|
|
podaj moze jakies szczegóły zdarzenia może faktycznie mam Twojego kota ale wątpie że to Ty posadziłas go na parapecie który jest na zewnątrz klatki schodowej KOKODŻAMBO!! i do przodu xD
|
|
Miał dosyć mleka i wyskoczył aby popełnić samobójstwo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |